Pronađen pištolj
8

Muškarac ubijen ispred ugostiteljskog objekta u Kotor Varoši, osumnjičeni uhapšen

SRNA
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Policija je uhapsila muškarca čiji su inicijali D.C. (59) iz Kotor Varoši koji je u mjestu Šiprage iz pištolja ubio 41-godišnjaka, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

D.C. je osumnjičen da je sinoć u 21:40 sati ispred ugostiteljskog objekta iz pištolja pucao prema 41-godišnjaku, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Domu zdravlja Kotor Varoš.

Osumnjičeni je nedugo zatim identifikovan i uhapšen, a pronađen je i pištolj kojim je izvršeno krivično djelo i koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Policijski službenici Policijske stanice Kotor Varoš će tokom dana sprovesti D.C. u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teško ubistvo.

Dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka izvršio je uviđaj zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Kotor Varoš i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Banja Luka.

Sa lica mjesta izuzeti su tragovi i predmeti koji će biti poslati na vještačenje s ciljem dokazivanja izvršenog krivičnog djela, dok će u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske biti izvršena obdukcija žrtve.