Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta ocekivati kada zivis u POTKIVACKOM sistemu ?
trezorasi drze govore o bitkama, ljudi koji pravdu donose se umjesto konja potkivaju, zena cije je prezime nekad gradilo institucije sada ga unista sto ne sprovodi sudske odluke....sreca nasa samo na geografskom polozaju kakve smo nistarije od naroda
Citajuci komentare skontam medju kakvim govnima zivim, na sve tri strane...
Pa ti glasaj za SDA
uđem ubijenom na fejs da vidim jel ga znam kad profil pun fotografija nozeva, pistolja pusaka i ostalog oruzja uz opise divljenja prema pojedinim.
Sad pisu bio odbojkas bio sportista, sin profesora... a sta je zivota zagorcao sa Kurtom. Kontali da ce tako zivit na racun tudih leda, da uzimaju reket, e pa ne moze svako tako sa ucjenama i prijetnjama jer nade se neko kome prekipi i uzme oruzje i puca, pa tako njegov drug Kurta zavrsio u invalidskim kolicima, a sad Ammar ubijen. Obojica su poznati policiji itekako pogotovo na Ilidzi.
KO MU JEBE MATER
AJ NE SERI SA POPULISTICKIM SRANJIMA
coloniaaaaa brings the beat back
eto neko ga ko biva ubio bez razloga....nema droge, nema mafije i kriminala....AK ubijen nako, iz dosade....daj ba kliktorisi pocnite davati izvjestaje kad saznate ko je bio frajer...mozda sandzo nacepio nekog sa ilidze i eto ga...busan ko kanta
Tako to bude... Kurtic ranjen ispred teretane, a sad Kapidzic ubijen. Poznati po reketarenju Ammar i Kurta...
Dobro je pa se ne puca...ups
Nesto se Fortin i Konakovicev srbin ne pokaza da je sposoban da moze zamijeniti Bosnjaka koji je bio najsposobniji komesar i veliki patriota i dobar borac u ratu.
nine zbog izostanka sa teravije
E to je to moderno Sarajevo.....
Zar nisu smjenili komesara, pa treba ruze da cvjetaju, a ne da nam djecu ubijaju.
Nezvanično saznajemo da je riječ o Ammaru Kapidžiću, a žrtva je navodno bila student Pravnog fakulteta. Kako su nam kazale komšije, ubijeni muškarac bio je i sportista i bavio se dizanjem tegova, a ranije je trenirao i odbojku. Navodno je poznavao ubicu i bili su bliski prijatelji.
@filozof07 i niko ne govori ime ubice ovo je sramota za policiju i portale ime zrtve a ubica?
Boze sacuvaj,pa dokle ovo ovako vise!!!?