Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da je skočio na glavu
ovako sam i ja jednom iskocio od straha kada sam ugledao reve...tek kada sam pao pored sina...sjetio sam se da imam kartu koju sam dobio kao rvi...kada ugledam reve vise se prepadnem nego diverzantske akcije u kojoj sam ranjen...
DRUGI GRADOVI U BIH NEMAJU OVE PROBLEME JER NEMAJU TRAMVAJE
a kako nepoznat? vjecno neki nepoznat svima, ali poznat policiji.. dosla policija, dosla hitna i sve zbog N.N. a ne zna se ime... daj sliku, ime, prezime, sve, da narod zna ko nas pljačka po tramvajima
Pa kako iskociti iz tramvaja ukoliko nisi u pokretu? Tako je moj haver razvaljen u zimskoj noci zakacio se na tramvaj i tamo negdje kod bhtv prahne mu pljuga. On onako jednom rukom dok se drzi drugim vadi pljuge, vadi upaljac pokusava da pripali ali vjetar ga jebe on pusti i drugu ruku da zakloni upaljac od vjetra i puff glavom od shinu, probudi se nakon par dana na intenzivnoj..
Dobro je dok ne pocnu iskakat iz zicare.
eno i Scepe
Ja koji amater svi mu mi ebbali mammu hahahaha
ehheheh ,bosna
svi skacu pod tramvaj a on iz tramvaja...ako je bio u krađi trebalo ga je ostaviti da krepa.najlakse je ruku pruziti ili ruku zavuci oteti nekoj nani crkavicu ili djetetu uzinu.
@Lupa - A da posteno zaradi?
ja mislio da je bio bez karte, pa iskocio kad je naisla kontola
Bolje nego da je šina iskočila!
ako ga niste gazali dok hitna ne dodje nista od vas
Pa da imamo tramvaje na kojima se vrata mogu zatvoriti, ne bi iskocio. Ali eto, obzirom da je zatvaranje vrata veoma komplikovana funkcija, mozemo mi i bez nje.
Đe si ti meni Jet Li - skakati filmski iz tramvaja
Amater
Džeparoše koji operaši u Sarajevu svaki dan, koje možeš sresti u tramvaju, trolejbusu na ulici ponekad uhvate, rijetko privedu policiji a još rjeđe dođe do sudije. A sudije , to je posebna priča, internacinalne džeparoše koji su protjerani iz više zemalja Europe sudije sude uslovno ili na dobrovoljni rad. Ni slučajno nemojte uhvatiti džeparoša, predati ga policiji jer onda idete u sudski proces gdje sudija izrekne neku uslovnu kaznu ili dobrovoljni rad.
''Mome'' džeparošu u presudi je sudinica napisala da sam ja svojim neodgovornim odnosom ( nosio novčanik sa novcem ) doprinijeo učinjenom djelu.PS: Ta ista sudinica odgađa raspravu na telefonski poziv džeparoševog dajdže a ja klapne m i kažu mi pa zar nisi Hamo obaviješten, znaš gosp. džeparođš ima nekih obaveza taj dan...
@Hamoponovouredu - E Hamo, mog jarana je dzpearos opeljesio. I kad ga je ovaj izmlatio posle u prolazu, bez svjedoka okolo, bubrege mu odvalio, tom vise na pamet nije palo da dzepari. A komsiji lik probao provaliti u stan. Ufati ga policija, odvede. A komsija ga s bratom saceka posle izlaska iz policije, isto gdje nije bilo nikoga i ubili hljeb u njemu. :D S njima smao mozes batinama.
kakva hitna ba?