Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veoma plemenit covjek ali ipak i hrabar nepodrzavam suicid madaje u mnogim kulturama herojstvo samo bi mnogi se trebali izvuć iz ovog zatvorenog svijeta roditi dijecu i svatiti staje ljubav sreca strah itd jer bez djece nikad to nece svatit ibro to nije imo
covjek imao karcinom grla, sam zivio, sam sebi presudio...
Nevezano za tragicnu vijest, Pazaric je veoma simpaticno ime za neki gradic ili seoce. Mali pazar, Pazaric :-) Trebalo bi biti vise gradova sa deminutivnim imenima. Meni ne bi smetalo da sam iz Banjalukice :-)
pozz iz Pazarića :) simpatično mjesto puno seljačina... čast izuzecima
Pozdrav Pazaricu :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bože, kakav početak mjeseca....strašno! 😔
blago mu se a tesko nama
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/t31.0-8/11144485_10153025650275824_9021294768724945219_o.jpg Ljepša strana Pazarića!
Nije ti ni ovo baš nešto, ali svakako bolje od samoubojstva ...! ! !
Pa može bez komentare na ovakve i sl. vijesti? Red bi bio...
da je imao bradu bio bi to teroristicki samoubilacki napad... sve u svemu nek mu je laka zemlja.
ovo ne moze ali moze kad Ganic dobije grant 10 miliona onda se ne moze komentarisati .... govna klixovska
Vjeciti Džennet jarane, ucim ti Fatihu jarane, nek ti je lahka zemlja jarane moj!
vjerniče kakvo je stanje!? kakav si ko čoek!?
Evo me klixam iz džamije jarane, sad završio klanjanje jarane, idem da provjerim kakav je kurban za Bajrama jarane, onda odo malo čitati Ku'rana, jarane i laganini spavati. Jarane.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)