Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda ova fasisticka ghovna tvrde da je i u onom sistemu bilo kriminala.sad za jednu sedmicu se desi vise ubistava u jednoj republici , vise nego za cijelo postojanje onog sistema.
A koliko se je to ubistava desilo za cijelo postojanje onog sistema?? Molim te tacne brojke i izvore informacija... Pausalno lupetanje balavaca koji u "onom sistemu" kao sto neko vec rece ni u planu nisu bili.
U BiH u proteklih 7 dana su ubijene 3-4 osobe (od toga samo jedno ubistvo se moze poveati sa kriminalom, to jest ovo gore), molim te da mi das relevantne podatke koji potvrdjuju da je za citavo postojanje Jugoslavije od 1945e do 1991e ubijeno 3 ili manje ljudi. Ako nisi u stanju da nam das te podatke onda si obicni LAZOV.
PRIKAŽI ODGOVORE (37)
Ma nista novon za tuzlu, u tz svaka druga osoba je namrstena, glumi nekog J*ebenjaka / mafijasa i nosa neko oruzje sa sobom, nemas gdje rahat izac na kafu a da ne sretnes te pacenike...
Kirbas je kriv picqa mu materina sto laze ljude da se Hin zaposliti😂
samo pucajte živjela SDA samo SDA
Nista mene ovo ne cudi.Postali smo divlji zapad i jos gori.Radi svakojakih kvazi treba i nabildanih maminih sinova koji ne znaju sebi du*e oprati ovako se gube zivoti (nevini ili pak krivi)......
Prljavi Hari je bio brži !!!
Iva je pravo smece od covjeka bio, eto sad te ovaj smirio, neces vise djeci palit samare. Dva govneta manje na cesti...
@BuggsBunny ivan kantor,radio u nekom security-ju,imo ženu i 2 male djece, al su valjda pucali još par puta prije ovog, garant neki kriminalni shit
I ne recite za one koji su na Allahovu putu poginuli: "Mrtvi su!" Ne, oni su živi, ali vi to ne znate“! ( Kur´an, El-Bekare 154 )
Ginu ko vjeverice
Izgleda da bi jedan dobar rat sjeo svima ko budali samar
Izgleda da bi ga ti trebao primit
Izgleda da ce biti vruce ljeto kako je krenulo!
Pocelo je ako nije prvi dan Bajrama jest zadnji
Posto trenutno niko ne zna detalje, u slucaju da nije rijec o odbrani golog zivota, htio bi da pitam ovog sto ubio covjeka - jel bilo vrijedno toga?
Poznati kriminalac i reketar Ivica Kantor je ubijen
@charvel. Ne trebas njega pitati. Pitaj sudstvo i tuzilastvo. Jer garantujem da je ubica vec od ranije poznat po cinjenju krivicnih dijela.
R.I.P ipak za momka
Taman kontas zavrsio ionako tezak dan , jos i ovo ... svasta ! Porodici Sabur.