Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alkohol od insana napravi hajvana, baja malo popio pa mislio ispast će faca, a ispao retardinjo ... Kao on mrzi druge vjere i nacionalnosti, a pravoslavnu crkvu je vidio na razglednici ili u prolazu, vjernik na baterije ...
@Anonimus-min.do12: Sad krivimo alkohol a ne srpsku ideologiju patološke mržnje prema Bošnjacima muslimanima. Lik je terorista. Mada je opće poznato da bez litara rakije prosjećni đikan ne smije u boj.
Najveci muslimanski neprijatelji. Alkohol, kladionica, svinjetina, gola žena!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mashallahhj
hjoooo upuco dzamiju, jel dobro dzamija, brz oporavak za dzamiju inshallaaaaa 🕌🔥
dobar ti nick
Djikan terorist, treba se naoruzati za odbranu od ove gamadi.
pa to su srbi poznati po ovim stvarima.. pucaju po svemu sto nepuca nazad.. kad se popravo zapuca onda pale traktor
Ja da mogu sad bih prebio popa u sabornoj crkvi, da ide na televiziju da čujem šta on to popovijeda svojim smradovima... šta on to sere na liturgijama i na šta on i vrhovnik usmrđeli u Beogradu pozivaju... pope mijenjaj te liturgije da ti ne bi glavu skinuo
terorista!! nedaj boze da je bilo obrnuto , da je neki muhamed pucao na pravoslavnu crkvu, sve bi na noge diglo! ovo je cin terorizma!!!
A ko je nama kriv sto se ne dizemo na noge? Pogledaj najbolje ocijenjen komentar - bosnjo krivi alkohol.
Heroj.
Ja kao SRBIN zelim da se ogradim od ovog i izjavim da samo ludak može uraditi ovako nešto! Mogao se metak odbiti od džamije i pogoditi nekog Srbina. Užas!
vjerujem da su nacionalni lideri sretni kako se razvija plan ponovnog raspirivanja mrznje
Klasicno PREDIZBORNO nabacivanje lopte PREDSTAVA ZA 🐑🐑🐑 NAKON IZBORA CE PO STAROM DA KRADU SVOJE SDA LOPOVI SNSD LOPOVI HDZ LOPOVI
Da je pucao neko na crkvu bilo kakvu i da je musliman davno bi bilo okarakterisano kao terorizam...
Naravno. Zato sto 99% terorizma uzrokuju muslimani.
@naopako Koji je terorista srušio Ferhadiju i još 16 džamija u Banja Luci, protjerao ili pobio sve što nije srpsko uho, a o vo što je ostalo plaši pištoljima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Akt terorizma!
Obično se kod ovakvih situacija ispostavi da je u pitanju Bosnjak.
Koliko samo mrznje moze stati u pogana srpska srca?
@StGeorg mani me suplje pasce djikansko.
DOK JE SMRDA U BIH NIKAD MIRA!
Srbi su smece od naroda, bili I ostali.