Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav covjek moras biti da budes lovac...ah, da...necovjek.
Lovci: https://www.youtube.com/watch?v=Hw_2Y_RfrW0
instant karma
Karma Karma Karma Karma Karma Chameleon.....
@zmajcekSaUne you come and goooooooooo, you come an go-oooooo....
zašto ovdje mogu komentari a za Aldina ne mogu?
zato
@munja5 zato sta je on aldin a ovaj drugi je ante,eto zato
Clanci su otvoreni za islamisticko orgijanje kad umre nemusliman!
@burek1sa1sirom Shut the fuck up.
musliman ili nemusliman, ovog mi nije nimalo žao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
policija ce da otkrije veliko Nista, jos ako je je to hdzjungen - mladez, onda ce biti da je divljac u sumi pucala i njemu podmetnula ... balavce vode u lov da pucaju i igraju se sa oruzjem ...
Karma...za ubijanje neduznih zivotinja iz ciste obijesti.
@zaoka, da je bogd'o bio još veći krvolok, da poubija više onakvih kakvi su nakon njegove smrti pozivali u krvoproliće među narodima.
@zaoka, to što se neko izdaje za vjernika ne znači da je nevin. Na bilo koji način pomagajući četnike ili ustaše u emigraciji, ili svrstavajući se na njihovu stranu, ili simpatizirajući njihove ideologije, nakon rata 1941-1945 nikako se nije moglo i ne može nazvati nevinim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)