Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze dragi koja tuga,toliko o zastiti radnika ljudi gube zivote za mizernu neku platicu
čovjek koji je nažalost poginuo nije uposlenik u ROBOTU nego uposlenik u KINESKOJ RADNJI poviš TC Robot,nažalost zbog gluposti je izazvan požar jer gospoda koja je vlasnik MIRZA BALEŠIĆ klošar iz Kaknja nije pitao uopće gdje se nalaze instalacje od TC Robot,nego doveo radnika da razvodi grijanje KINEZIMA I čovjek je probušio instalaciju od TC Robot,gdje je usljed spoja došlo do zapaljena robe,i požar se proširio po cijelom magacinu.
@Kakanj1 Čovjek je vjerovatno od straha prvi priskočio vatrogascima da gasi požar i nažalost se ugušio.Nadam se da će kokošar MIRZA BALEŠIĆ odgovarati za smrt jer ga je on direktno naveo da radi to bez prethodno prikupljene dokumentacije.Neka je laka zemlja i vječni smiraj čovjeku,nažalost preglupo ugašen jedan život :(
@Kakanj1 Zamislite samo koji idiot moraš biti da zanemariš sve skice,crteže i potrebne dokumentacije od zgrade,hladno iskuliraš momke koji se brinu za održavanje TC Robot,dovedeš nesretnog čovjeka i kažeš ma buši tu nema tu ništa,nije se udostojio čovjeka uvesti na donji dio zgrade da vidi jadan na čemu radi,tj šta je ispod njeg,vjerovatno da je vidio i odbio bi posao.Jer se upravo tu poviš njeg nalaze svi glavni kablovi sistema za rashladjivanje komplet zgrade :(
Bosnjacki privrednici, zapravo robovlasnici.... katili svog naroda....zajedno sa SDA koja im je sve omogucila
Nek sve izgori nista nije vrijedno ljuskog zivota steta
Bože sačuvaj, šta je sa ovim tržnim centrima pa se dešavaju ovi požari, zar nisu preduzete sve mjere zaštite da do toga ne dođe?!
Bice da je vezano za radove iznad TC, bilo je neko preuredjivanje za kinesku radnju
@Istinoljubiv Druže čovjek je izazvao nažalost požar usljed gluposti svoga GAZDE MIRZE BALEŠIĆA koji ga je doveo da razvodi grijanje i navodio gdje treba bušiti a nije se konsultovao na servisom za održavanje TC ROBOT,već ono bošnjo zatucani na svoju ruku hajde,ta' će crteži i skice ovdje nema struje.I eto bi šta bi. nažalost šteta za čovjeka :( glupo život ugašen.