Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tragedija. Ako su nezvanicne informacije tacne, on je klasicni ubica, jer nije napadnut, znaci nije imao razlog da ubije Mislim da ako neko zeli izvrsiti samoubistvo, to sigurno moze i uciniti Hocu reci "pokusaj samoubistva' je zelja da se prezivi a bude cist pred Bogom i narodom
zena se kurvala garant...
Poznato da ljudi iz okolnih bihacki sela maltretiraju zene i mora biti kako on kaze. Cast gradskoj raji a ovi seljaci sa brda su psihopate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hm,u ovom slucaju nisu inicijali!
"...koja je nakon sukoba i povreda, koje su nastale hladnim oružjem, ostala bez života." jel samo meni ova recenica cudna? pa jbt kao da je ostala bez novcanika!! zar nije bilo lakse napisati preminula?
Pucao sam sebi u stomak, zanimljiv nacin pokusaja samoubistva
pusti co'jka bolan gdje je poso, na drugi svijet, pozelio co'jk drugi svijet ba :D ako se oporavi u zatvor ce gdje ce opet garant pokusa da se rokne ili ce ga neko roknut -.-
nadam se da će ubojica imati dug život i tešku bolest, smrad jedan.
Druže moj ne zaslužuješ ti još da umreš, moraš da patiš i platiš za sve što si učino.
A gdje pise da se ova jadna zena kurvala?
kako me nerviraju ovi sto se ne znaju ni ubit... samo ljekarima zivot otezavaju, pucaj u glavu glupane ako hoces da se ubijes!
pa nije ni želio da se ubije, nemoguće je to fulat ako imaš pištolj. nadam se da će ga društvo i sud primjereno kazniti, tj. da bijelog dana neće vidjeti do kraja života.
Majke mi moje
Ruzica je inace romsko naselje .
Lijepi razvod, nećeš nositi moje prezime i vozdra, kurvaj se koliko hoćeš !!!
Strasno i tragicno.