Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u drzavi gdje je kalasnjikov jeftiniji od mobitela srednje klase...treba se narod zapitati...da li da i dalje podrzavaju kupovine diploma...uhljebima koji su zaduzeni za sigurnost...
Gdje ima da se kupi kalašnjikov, a i diploma bi mi dobro došla?
za diplome pitaj trojke cetvorke šestorke i razne pm znaju garant
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zašto je toliko teško uvesti teže kazne za neovlašteno nošenje oružja i pooštriti uslove za dobijanje dozvole? Naravno, i revidirati postojeće dozvole...
Nije ovo ništa kako je u Americi lahko nabavit oružje
cuj prosiriti uslove za dobijanje dozvole, pa znas li koji su uslovi za dobijanje dozvole za koristenje i upotrebu oruzja ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je Fata?Puca li se u Zenici?Pitam za jarana.
Zao mi neduznih ljudi kad nastradaju , ovdje ocito nesto bilo slucaj dug !
Pa naravno da je u KCUS,nece valjda u OB.
Motiv droga!
Znaci na 3-4 minute prije toga sam prosao pored mjesta pucnjave, u momentu kada sam cuo pucnjeve sam bio kod bosmala, hvala Bogu
Anel je skroz normalan momak, ima malu kcerkicu... Kakav debil moras biti da ispalis 10 metaka kod Selex pumpe. vazda djece ljudi.... nemoguce kakvi psihopate sve mpgu biti nanslobodi...svaki drugi covjek prica sam sa sobom.
Kako se neko usudi na ove pucacine i da tako olako nekom oduzme zivot, nikako mi to nije jasno, sta je sa ljudima
Ja sam sva svoja naoruzanja vratio, nisam siguran pored njih.Ovom levatu uspjesan oporavak i posteno sudjenje zelim.
U Americi kupujes oruzije kao zvake ali kada sa tim oruzijem opljakas kiosk dobijes 40 god zatvora a kod nas da uzmes legalno oruzije treba ti godinu dana hodanja i vadjenje papira kao i 2000 km i onda sa tim oruzijem kada opljackas kiosk dobijes uslovnu kaznu..
...ako otegne papke ubili smo dvije muhe jednim udarcem,ovog vise nema,a ovaj sto ga je ukokao ide na robiju...bravo momci,sto manje sljama po ulici to bolje za normalne ljude.
treba organizovati ono pucanje bez granica reci da nema kazne ali damo im neku livadu i pucaju se ko koga hoce, nesto ko igre bez granica
Zahiragić promjenio čakiju za automat...
Celav, trenerka utrpana u pantole. Bg 90-ih.
...desava se to od previse gledanja "Vidimo se u citulji"...imas nasih Bosnja debila koji javno kazu kako im je Arkan idol.
Smrtna kazna vjesanjem u javnosti i ostavljanje objesenog par dana kao opomena ucinkovito smanjuju broj slicnih krivicnih djela.
Bravo, to je pravo rješenje kad im policija već ništa neće!
Srednji vijek, pa i nismo daleko dogurali...