Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nije moglo za vrijeme Titine milicije!
@GOuGOSTIMA.....bilo je i tada svega i bez interneta.....ali je bilo bezazleno jer je korov uvijek bio iskorijenjen
@mirrorcic 👍🏾
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
htjeli to priznati ili ne, drustvene mreze su postale najvece zlo danasnjeg vremena... ko zeli neka pogleda dokumentarac na Netflixu "The social dilemma", prikazuje pozadinu tih mreza kroz razgovore ljudi koji su direktno ucestvovali u njihovom stvaranju... garantujem da ce vas dosta prestati koristiti te iste mreze nakon gledanja
E pa kakav je to muskarac kad ga je izlevatila ko budalu a on se junacki objesio
Mamicu ti poganu kurvesino..
Ta krava će odležati 6 mjeseci u zatvoru i uživat u životu kao da se ništa nije desilo, možda će naći i sljedeću žrtvu poslije toga a čovjek sebi oduzeo život. Ko vas ucjenjuje ima moć onoliko veliku koliko mu to date. Radije ću pretrpiti bilokoju bruku i sam ću o sebi sve da objavim nego dopustiti da me neko ucjenjuje i ugnjetava.
@lordXYZQ ne rise, nema svako iskustva.OTVORIMO nocne barove kojih je bilo preko 400!!! Nije bilo ovih ovoliko belaja, muski su se imali gdje istresti...a sad..sad cekaju ko janjka da ih neka bolesna zenka izvara.Isto vazi i za zenske koji bolesni manipulatori koriste.
Ovdje je trebalo zatvoriti komentare. Ako ti ne dohaka žena, dohakat će ljubavnica. Najlošija opcija: kad se žena i ljubavnica udruže.
Koji levat, zbog 10 hilljada se ubio , svasta.
Ovde je sve poremečenoAko se odličio na taj čin trebo je prvo nju ubiti pa onda sebe , ovako niđe veze.On pod zemlju ona dvije-tri godine zatvora......
Fraer sredio 10.milja da mu zena ne sazna ...zanimljivo .
@gooUser1582885899 samo je ne ispituj previse oklen joj lova he he
ja bogumi sve snimam i tražim da se oboje vidimo pa koga je stid nek izvoli ucjenjivati ,meni reklama a njoj bruka ,idiot i miš od čovjeka pa potegao ruku na sebe
nemoj snimati,nemoj slikati🤐
@slavujtativce..a što mrčo da to ne radim pa nemam se čega stiditi..barem u mom slučaju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoce to kad se k**s. Nakon ovoga ce zazivjeti sloga i harmonija u mnogim porodicama.
Ako je toliko ucjenjivan i bilo ga strah pa je ubio sebe, mozda je bolje mogo roknut nju. Ucjenjivace trebA istrebljivat.
Okarakterisati kao teško psihičko mučenje i dati porodici odriješene ruke da joj presude. Ako pokuša da se rasplače na sudu ne bi li pokupila simpatije izvaditi joj oči.
Dešava se.
morala je imati na osnovu cega iznuditi........laka ti crna zemlja.....ali internet je zlo nevidjeno.......