Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dvojca na jednog i to s nozem...pa ima li iko muda da se posteno pobije jedan na jedan pa nakon tuce na pice kao nekad sto je bilo...
migranti jaràne
@yeba.mene.drzava eto imaš ti...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
treba lomit kosti kao sto je radila Titina milicija! ono su bila vremena mira i zivota,ebo ti ovo danas sve nesto turbo i na silu!
Jesu li to opet oni problematični Romi?
Klošari
migrantska posla
TO JE KS. STA BI OD ONAKVOG GRADA I ONE SIGURNOSTI.
moglo se na klupama spavat
Pa nije mogice da su ij uhapsili a da nije proslo 5-6 sati... Cuskije ce padati
zna li neko inicijale ovog momka..
zna li neko inicijale ovog momka..
zna li neko inicijale ovog momka..
zna li neko inicijale ovog momka..
zna li neko inicijale ovog momka..
zna li neko inicijale ovog momka..
u te dvije kuće žive Romi. PRAZNE zjape več 2-3 godine zašto se ne sruše I ujedno poćne priprema za gradnju ""prve transverzale"" Sve nema se para pa sad se ima para onda traźi se kome će se dodijeliti za rušenje.
Jesu li prazne ili zive Romi?
Nakon ovakvih i sličnih naslova omiljeni komentar tzv FGR će umjesto Sandžaklije jarane biti migranti jarane
U svakoj se mahali stavi fino jedan ili dvojica sto su bez posla da samo sjede i gledaju ko sta radi, i ima li ko sumnjiv. I svako malo im iz mjesne zajednice legne za cevape i kaficu.
@Libertino ima takvih ali ne u svakoj MZ