Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cccc,nista sudski postupci,istraga itd.oboici glavu odsjec javno za primjer ostalima
RodionRomanovic Ti si jedini na ovom članku koji je moj komentar shvatio na tebi neki svojstven način.Ne razumiješ neke stvari,površno shvataš koncept komentara.Ja nigdje nisam izrazio govor mržnje prema nekome,niti mrzim.Nešto kao da si shvatio/la lično moj stav??
@bolcung ti ljudini prvo ne znas replicirati na komentar a drugo, ne znas ni sta pišeš al bitno je da si 100% upravu. 😂
RodionRomanovic Mišljenja sam da je bitno...Zato što kada se kaže nešto protiv navedene nacije,nađu se takvi kao ti da ih brane i opravdavaju a generacijama unazad oni ne mijenjaju svoje postupke i način življenja.U svakoj naciji ima ovakvih i sličnih slučajeva,ali kod ovih je to 90% zastupljeno i dolazimo do zaključka da su oni vjerovatno uzrok i primjer tome što se i drugi bave sličnim rabotama.Shvati moje mišljenje kako hoćeš,ali sam upravu 100%.
@bolcung Čitas li ti sta pišeš? Sta je maloljetan insan kriv što ga neko tjera na prostituciju, nebitno koje je nacionalne, vjerske ili bilo koje druge pripadnosti? Ovdje se radi o eksploatisanju i trgovini ljudima a ti pricas o pripadnosti. Dozovi se pobogu. Ovo sto ti radis ima ime i zove se širenje mržnje.
Znam ja nekoliko muškaraca ne tjeraju žene na kurvaluk, čak i ne znaju, same idu lete...
Pa u prekrsaju je cim je imao maloljetnu suprugu, tad su trebali reagovati.
Opet gospoda ugroženi prodavači donacija, odbijači besplatne edukacije i montažnih kuća poklonjenih od mojih poreza. Vjerovatno sam i za ovo kriv ja i moja "diskriminacija".
@Rationale Ti si sasvim u pravu, znam lično primjere prodaje česmi i vrata iz doniranih stanova. Znam primjere ispisivanja djece iz škola, bez ikakvog razloga. Što se mene tiče, ne treba se uopšte obazirati, treba ljude pustiti da žive kako su navikli i kako oni žele. A ako neko želi mijenjati stvari, neka to radi svojim novcem.
To dijete treba zastiti i od uticaja rodjaka i rodbine, da go*na od Š. Š i H. H robijaju.
Maloljetna nevjenčana SUPRUGA ? Ah kako bih ga namlatila i to u pravo mjesto da nikad više ne pomisli a kamo da osjeti ...
Možda griješim ali miriše na romska posla.
@bolcung pa Jel bitno cija su posla???