Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRI DANA HODAO S KALAŠEM PO GRADU A OLAKŠAVAJUĆA OKOLNOST JE TO ŠTO JE POZNAT KAO NARKOMAN!!!! jel ovi murijaši cuju sebe kad nesto izjavljuju?
prije tri dana prije prije
aha :) dankeschon :) al opet....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
To što je poznat policiji od ranije bi trebalo ljude da smiri??O čemu ovaj tenkre trabunja u p.m.?!
Terorizam
HabiaWe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma neki đikan, ali nije terorista, malo se zanio
Napisite imenom i prezimenom: Lukman Hadzihusejnovic, sin doktora, osoba koja je cest posjetilac neuropsihijatrije a ujedno narkoman.
U njega je mater znala se on drogira
Konjic je leglo ISIL-a...
hahaahahahha
Konjic je moj rodni grad i nema ga ljepšeg na svijetu...samo, izbi ovo sranje od rata - jebaji ga...
100 kuća i min tri džamije na slici, ipak previše
Sigurna zarada, nisu milijarde ali nije ni 0.1$ dnevno. Koliko tipkas toliko zaradis. http://tipkanjem-do-novca.blogspot.ba/ Pokusaj i ti !!
Kreno čojek u Siriju samo nije znao da nema aerodroma u Konjicu.
sve po spisku :)
znam , narkoma..ili ga majka nije dojila kad je bio mali...nije on kriv
Joj Bosne..*** ti vesela sveska..hahaha..najjaci smo narod ubjedljivo..Jebo ferguson i bernardino, dodji u bosnu..
U zatvoru je naučio sve i svašta A najvaznije ono da se nikom nikad ne prašta Nekolko tetovaža, stari, ludi, jači, Bojali su ga se svi igrači Cijeli zatvor, cak i cuvari, znali su kako stoje stvari Da je lud uz pare, psiholozi su bili stari, popuši mi foru. Poslije pet godina Sale opet na motoru Tolko dugo je ovo planiro, čeko, nikom nista nije reko Nikad nije bio ljuci, iso kuci crnu listu izvuć Navuć novo odijelo i čizme, procito prvo ime i ponavljo MILE. Kalasnjikov u ruksaku, bombe, puni okviri, Niko nece da prezivi, za sve su oni krivi.
Bošnje skoro upucale Deda Mraza 2013. u sarajevu
samo Muhamed i njegova desna ruka Deda Mraz
Ovo na TV-u teče film i Dedo u crvenom kostimu i sa belom bradom i peva Jingle Bells, a zovu ga Deda Božićnjak. Ne kontam razliku?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jebeni GTA
Ako je lud u luaru ako je zdrav u muriju do groba!
Konjic je qurac od grada i sredine otkako se riješio svojih domicilnih Hrvata. Svi smo čuli kakvu su kalvariju Hrvati proživili od Neretvice do Konjica. Da se nikad ne zaborave Trusina, Bijela i mnoga druga mjesta.
Hajd molim te ne .eri ti iz Čajdraža, govoriš da je neko qourac od grada, vi niste ni mjesna zajednica. I vi ste qourčili u toku '93 pa ste dobili po phički i ušutili se!
ako nismo MZ kojoj to zajednici mi pripadamo??? U Čajdrašu djeluju dvije MZ Gornji Č. i Donji Č.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)