Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzavljani republike srpske?? stvarno klix?
@vojvodamisicz i sad uzmi pasos BiH pa kud te noge nose :) koji kreten glupavi grmecko govedo obicno
@vojvodamisicz ja ne znam jesu li ti rekli da je RS entitet a ne drzava? koristi google ako vec ne ide sa glavom i prihvatanjem realnosti... tvojom logikom sljedeci put kad neko iz federacije nesto uradi treba da pise drzavljanin federacije? znaci, ti si stanovnik RSa a ne drzavljanin.... cobane :)
"Mektić je rekao da radi o grupi od desetak mladića “nabildovanih i istetoviranih”, koji su Prnjavor stigli na poziv jednog loklanog biznismena kako bi izazivali nemire na dan lokalnih izbora. Oni su se juče fizički sukobili s mještanima koji su tražili da napuste grad"
MUP RS-s i stoji iza ovoga a zna se i po cijoj naredbi rade.Obit ce im se sve o glavu jednog dana.
Jok, eto ja sam!!!
Braća iz Srbije su dobrodošla, bili oni nabildani ili istetovirani.
@SandzakBiH Pa i ti si onda Cigančina?
toliko frke zbog 10 beogradjana.na kraju će se ispostaviti da su momci turisticki u rs,a ovi iz sds ih lazno napakovali za ometanje izbora.i na koji način bi njih 10,omelo glasanje u prnjavoru,mestu gde se svi poznaju.
dodickovi turci dosli da proslave turski praznik zeytinlik buhahahahhaha
Isil😂
ma vehabije.. obrijali se..
naravno da nisu drzavljani srbije su u RSu uzviseni apostoli...