Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nisu Ameri naredili ovi prstom ne bi makli.
Jel čiste od poštenih policajaca koji ometaju kriminal, ili hapse ove štp se bave kriminalom i mitom? Nisam eto siguran o kome je rijec.
90 posto na većim funkcijama u policiji su povezani sa kriminalom samo što se šuti javna tajna a svi smo svjedoci toga a i ptice na grani znaju o tome i kad vide obični policajci šta se radi i onda oni otimaju u saobraćaju
Kad ce poceti cistit Logavinu od korumpiranih Focaka ????????????????????
Ovo neki Keljmendijev haver, popadaše mu svi
Vidi se da su ekperti za organizovani kriminal Dobro su utvrdili gradivo...
morali su ameri im sve servirali isto ko za kljemendija i ahmica i sve entitetske policije hapse
Možda i očiste od kriminalaca,a kako očistiti od genocidasa.
A kad ćete Dodika? Porodično-stranačke veze recept za uspjeh: Prointer premašio 200 miliona KM na tenderima! Firma "Prointer", s kojom po vlastitom priznanju „sarađuje“ sin Milorada Dodika Igor, od javnog sektora za sedam godina postojanja dobio je 202.155.071 KM kroz 781 ugovor.
Kako češ u ovoj zemlji imati povjerenje u policiju i ostale radnike nadležnih organa kada se i oni stalno hapse zbog još većih kriminalnih radnji nego obični građani.
A 8 moze i sta hoce i kako hoce....njega drzi Bakir jer je podoban u skrivanju i brisanju snimaka nadzorni kamera npr. ubistva Dzenana Memica..
Policija najjveći BH Šljam društva
Ovo je tek početak, ta aplikacija preko koje su komunicirali ce povaljati mnoge ljude iz policije, pravosudja i obavjestajne sluzbe.
Kad će na red doći političari jer bez njih i njihove suradnje ne bi bilo moguće razviti ovoliki organizirani kriminal, ponovo ne rješavate problem u korijenu počnite da hapsite glave zmije a ne repove
Kada su glavešine entiteta kriminogene ličnosti šta onda očekivati od pravosudja tužilaštva i policije nego da su iste takve...
Sve dok ne pocnu politicare hapsit nema nista od promjene..
Krali sefa…