Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA GA KAZNITI 5000 MARAKA ILI ZATVOR AKO NE PLATI ZA PRVI SLUCAJ A ZA DRUGI 50000 MARAKA ILI DA RADI U RUDNIKU DOK NE OTPLATI,SAMO TREBA KAZNJAVATI PO DZEPU I SVE CE BITI U REDU100 POSTO.
@asko, ako nisi bivsi drot onda te ne razumijem.. nasa policija kod vecine ne budi neku sigurnost ili povjerenje.. Vjerujem sefu policije, ako mi je dobar sa dajdzom, a policajcu ako mi je komsija ;))) Koliko smjesno toliko i zalosno da policajca na duznosti mozes prepasti, sa njegovim sefom.. @istina ovo se dobro poklapa sa tvojim iskustvom... Ma u cjeloj prici ne vjerujem vise nikom, pjan i trijezan ne mogu skupa ni u lijepoj atmosferi, a kamoli u policiskoj stanici..
Nije da branim momka što je skinuo konopac. To stvarno nije trebao uraditi. Ali ko zna šta se dešavalo u stanici. Nemojte vjerovati ovoj našoj policiji. Ja sam jednom prilikom bez ikakvog razloga doživio napad od grupe pripitih momaka i završio sam na Koševu sa nekoliko šavova, davao sam policiji izvještaje klince palce, bilo je i raznih svjedoka, na kraju meni dođe kazna za narušavanje javnog reda i mira u iznosu od 200 KM. Kako sam kasnije saznao jedan od napadača je bio u jako dobrim vezama sa šefom stanice. Ova murija je gora od kriminalaca.
ovo su jedne od onih nebitnih vijesti koje odvlace paznju od stvarnih problema. jebe mi se za vrpcu...
Nema vise onih vremena kad nisi smio pogledati policajca a kamoli da ga napadnes zato nam se sad i vidi sigurnost u nasem gradu i drzavi,eh nema vise ono zlatno doba ovo je sve otislo u picku materinu,cuj udariti sluzbenika pa gdje joj je pendrek bio pa mrcina nikad vise nebih nikog udarila.
i nek su ga prebili, jer zasto je krao vrpce, sutra ce tako mobitele, pa auto...
Da je kojim slucajem u Americi udario policajku odmah bi pucali u njega ne bi ni razmisljali. E moja policijo na sta si spala da te pjane budale tuku.
Da sam ja na mjestu murije ja bi ovo pijano govno tako prebio a kada bi dosla stara da se zali onda i nju. Cuj ti molim te ona se zali zato sto je njeno pijano i neodgojeno sranje pijano pravilo \"nestasluke\" po ulici!!! E kada roditelji stanu u zastitu ovakvih sranja onda dobijes ubice na Denisa Mrnjavca.
NESTASLUK UDARITI POLICAJKU.... TI SI PRAVI NENORMALNI BOSANAC.. HAHAHAHAH MAJKO MOJA
O cemu se policija raspravlja u Bosni. Na zapadu to samo otpuste jer se radi o nestasluku. Umjesto da postave policiju oko skola gdje se droga prodaje oni se bave nestaslucima.
Ali dobro, nevezano za ovu vijest, sta nam je sa Brankovicem.. Pobjego u misiju rupu.. Kada cemu se suditi i hoce li uopšte.... hahahah . ni traga ni glasa od njega.. Ovo je drzava za pozelit
HAHAHAHHAH OPALA SARAJVOOOOO. HAHAHAHHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH... JOJ STO MI JE DOBRO U SARAJVU GRADU MOM.........