Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto koliko narod vjeruje policiji, ne prijavljuju više ni kad im neko dijete pokuša otet.
@OtokaBoy htio sam ali ne mere pošteno :D štele se nema, a možda i bolje, vaki kaki smo ne bi dugo izdržali, sistem bi nas uništio, pretvorili bi se u zombije ko ovi današnji i onda bi nas narod pljuvo...goni.
@OtokaBoy jesam li ti preporučio Making a Murderer? ako nisam to odmah pregledaj, 10 epizoda, snimano duži vremenski period, od Netflixa!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
cuj ovo- da ne plasiraju informacije na drustvene mreze, da ne bi uznemiravali javnost..ma ja, treba sakriti, da idioti operisu po gradu bez problema
bilo bi dobro kada bi policija imala svoju socijalnu grupu gdje bi svako mogao prijavljivati "neprovjerene" informacije. kada dobiju 10-ak ovakvih informacija, koje ukazuju na isto, eto vec prve dobre informacije od koje se moze raditi dalja istraga. da ne spominjem da se ljudi mogu nadovezivati cijelo vrijeme na ove informacije sa novim informacijama i komentarima i proslijedjivati drugima, cime se dobija blagovremena informisanost policije i javnosti.
kakvi su to roditelji koji to nebi prijavili mozda je prica izmisljena neznam
Pravdu u svoje ruke, i samo koljite kad ovu stoku sretnete.
jok eto baš nema razloga za brigu i uznemirenost. neko će da prepada djecu ali ne sekiratje se nema veze to se manijaci samo šale. marš nego da narod napravi sačekušu namlati govan, a neka onda oni prijavljuju policiji i čekaju pravdu. narod će naravno uz veći broj svjedoka potvrditi da su se majmuni smi udarali dok su padali niz stepenice
Pišete gluposti a niko da napiše da 29. maj nije bio subota kako je napisano nego nedjelja.
A mi smo osjecali neopisiv mir i sigurnost sve dok ovo nije objavljeno.. Samo nas je to uznemirilo!
Haj vako, ako skupimo 10 lajkova vi dodjete i obavite svoj posao?
Eto prijavili su vam...bas me zanima u gradu ,,punom'' Toyotinih vozila koliko ce vam trebati da obidjete one na kojima je registrovan pazi sad-toyota karavan.
i imaju dva broja sa tablica. neće ni tražiti ne boj se
@tarcin11 ne treba im za ovo Horatio ni Monk. Sjede po vazdan i prisluskuju telefone, inspektorski posao im se na to sveo. Citam neki dan online optuznicu za jednog lika sto je ,,pao'' sto ga znam sa Faxa, 42 stranice optuznica za 11 njih i zakljucak se svodi da ko radi bez telefona, taj moze prekoputa stanice dilati i krasti, ovi im nebi znali nista...
Cast izuzetcima ali vecina nista ne radi sem kada ubiju covjeka tada ganjaju ostalo nista kradje stanova auta.. kaze ti policajac idi u sobu tu i tu prijavi kradju i ako hoces prijavu krivicnu.. pa izvoli ako hoces ti ganjaj i idi i to moze sutra prekosutra kad hoces.. mjesto da ti kazu evo ti broj mobitela inspektora koji vodi tvoj slucaj i zaduze covjeka za tebe bilo sta imas informacija da se konsultujes sa njim.. policija je postala kao salter na bhtelekomu.. samo kazne za parkiranje pisu ..
Nakon proslave osamnaestog rođendana sa prijateljima sam krenuo kući. U tramvaju nas trojica napala i prijetili noževima. Zamolimo vozača da zaustavi tramvaj, izađemo da zovnemo policiju i oni nam kažu: "To nije u našoj nadležnosti, nazovite 122". Od policije nema nikakve fajde, tu su samo da nam pišu kazne jer "pređemo pored pješakog prijelaza par centimetara, idemo 2 metra jednosmijernom ulicom i skrenemo kako ne bismo obilazili krug od 2 kilometra, ali kada treba nekoga zaštititi onda ništa.
treba kriti od javnosti koliko se samo drumskih razbojnistava desi pitajte bilo kojeg policajca kojeg licno poznajete koliko se toga krije od javnosti da bi vlast rekla dok je sigurosna situacija je super
A.C.A.B.
ko je skontao ovu vijest upućujem čestitke. ostalima ostaje da traže po gradu sivi auto crvene boje.
Meni ovo nije jasno ,citao sam taj post jednog dana ganjali djecaka a sutradan sestru mu zvali koja je mladja od njega, i onda dajdza njegov prijeti kako ce on njih strpati u gepek.