Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale za brzu reakciju policije. Jos samo da te vjestine primjenite na raskrinkavanju ovih kravata lopova narod bi vam bio neizmjerno zahvalan. Zivjela nasa policija!
@gromovnik Očigledno da imaš dobrih problema. Ti si jedan od oni "pljuvača"..kompleksi, frustriranost..šta tebe yebe!?
..i zločinci su ti u kući, frustrirani debilu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Podjeliti im onako brzinski po 45 godina zatvora bez mogucnoscu pomilovanja i to je to...Mada izgubljeni zivot se ne moze vratiti
tko da im da takve kazne? korumpirani sud koji se prodaje za 1000KM!?
A gdje je 350 000KM sto su ukrali?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sam se ubio! Uporedi kalibar smrtonosnog hitca, sa oruzjem zastitara, uzmi parafinsku rukavicu i do podne ces znat Irfane... Treba vam 2-3 godine, da bi bili na tragu nicega.
Balisticko vjestacenje nije dugotrajan proces, garantujem da MUP ima informaciju.
Minimalno premijer države kurca entititeta čega već je trebao izači u javnost i javno zatražiti največu moguču kaznu za počinioce.
NAknadno. kad se biciklista sahrani ! Ko što je kad padne avion uvijek pilot kriv. Ono kao već je čovjek mrtav pa što bi živi ispaštali !!
Vjerujem da ce biti svi pusteni na slobodu u kratkom roku!Zivi bili pa vidjeli?!
po 20 godina svakome al da ne vidi ni sunca ni mjeseca
Ipak zastitari :/
Kad se naoblači onda će vidit bolje.
neduzan covjek je ubijen u razmjeni vatre izmedu idiota kriminalaca i jos vecih idiota zastitara.novac u bankama je osiguran a ovaj zivot je trajno izgubljen malo razmislite to je mogao biti bilo ko neko nama blizak,drag clan obitelji.kojim pravom zastitari pokrecu potjeru za pljackasima?cak i policija procijeni rizik ugrozenosti neduznih ljudi.pljackase na sud zbog svega sto su napravili a zastitare na sud za izazivanje opce opasnosti sa smrtnim ishodom.
Sandzacke pizdurine opet prave probleme. Nije to naviklo raditi i posteno zaraditi nego daj samo pljacke i otimacine. Takodje treba provesti istragu odakle Radoncicevo vozilo u posjedu pljackasa,kojim kanalima je dosao do njih. Narode dosao vam je Scepo na vlast,eto sad vam je jasno sta vam se sprema...
Svaka cast na akciji ali hajde sredite da se stave vise u cuzu i da ne izlaze jer djaba sve sto ste odradili ako opet kerovi dodju na slobodu.
samo me nešto strah, da na suđenju neki "omar mjesečar" ne uvali ovo ubistvo nesretnog prolaznika zaštitarima.
neficu je su li imali speeda ;D
dandaraaaaaaaaaaaaaaaa ;D
valjda usmrtio? pobogu,kakav je ovo rječnik?
HAjmo udruženja biciklista JEDAN KRUG IU BLOKIRATI GRAD DA SE NE ČEKA SA OBJAVLJIVANJEM KO UBI ČOVJEKA. A što je bio borac koji je branio grad ma ko ga jebe !! Vidiš da se udruženja boraca ne mrdaju iz BAkirove vile !
Ako je pala mrtva glava, nije ba Irfane neki problem. NAjvažnije je da je novac pronađen, pa nije valjda državni pa da se niko ne počeše po guzici, propade jaranima zaštitrima zaštita. Najvažnije je da KEmo ČAušević ima sva prava a ovog ko je poginuo ko ga jebe što vozi bicikl po MEmičevom Stojčevcu i budućem zabavnom parku za Palestince, BEZ ZAŠTITARA A kad se na kraju objektivno ne mogne zaključit čiji je metak u ubijenom da se kaže Allahu Rahmetula i da dženaza bude potpuno po islamskim propisima, A mogo bi je predvodit i sam Reis, da se zna na čijoj je u ovom slučaju strani cijela IVZ !