Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova vijest vjerovantno ni Goraždacima nije bitna.
I kod mene komsija slomio ruku pa sto ne izvjestavate...
@VelikaBH zavisi gdje pripada tvoj komsija, u smislu da li je dio BEGOVLUKA u Pederaciji ili je obican KMET kao ja i ti :D Ako je u vladajucoj strukturi sigurno vrijedi vise od tebe i mene :D?
De malo opsirnije . Nacija napeto ocekuje detalje, i to sa velikom zabrinutoscu sta donosi novi dan za efendiju. Sta na sve to rekla nena Hanifa i strina Mukelefa?
Koja vijest hebo vam on mater...
Koja vijest hebo vam on mater...
Sa ti sto prije rodze kao i da svim bolesnim dragi bog olaksa.
Božiji odgovor zbog "TALA" sa IZ Foča Hodžić,Krajišnik,Arifović i SDA Foča Spahić,Halilović.
Žao mi je stvarno njega ali i svakoga hodže, imama ili muftije...
Jao vijesti ...
Da je vlast požurila sa izgradnjom ceste, mogao je za 45 minuta biti na Koševu.
sigurno je krao tom rukom :D hahahhaha
Evo ti muftija pitanje za razmisljanje dok se budes oporavljao. U cemu je istinska vrijednost, u tvojoj ruci, ili u rengen snimku iste ...? Sta je novac??? https://goldsilver.com/hidden-secret
https://goldsilver.com/hidden-secrets
Imam osjecaj, spostovani muftija, da bi se nasli uvrijedjeni ako bi vam neko predlozio lijecenje po principu vaseg i naseg "islamskog" bankarstva, koje bi se odvijalo na nacin da vam se ruka nadomijesti rengen snimkom, koji bi imao visestruke vlasnike ... Selam, selam ...
Nebitna ali ste prvi poletjeli komentarisati. Sami sebe...
Naplaćivo jasine pa ga strefilo :)