Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li ga sudski policajac sad sudski ganjati ?
Da nije zalosno bilo bi smjesno
u sarajlabadu baš interesantno,potraše miliciju motorima,džeparoši dobili svoj saobraćajni znak...aferim!
Definitivno najgori ljudi na svijetu, prvo neobrazovani, drugo nekulturni, treće uvijek gledaju da neke loše stvari urade kad dođu u drugi grad, motocikliste treba stjerati u kut sa zakonom te podići sve kazne na najviše cijene da dođu pameti. Niikad nisam vidio lošije ljude
Nebi mu bi u koži kad ga uhvate...policajcu želim brz oporavak
Rambo take skida sa motora 🤣
Centar grada koji nije metropola. Udareni policajac. I sad im kao treba vremena da pronadju krivca.... Kad cete jednom imati stalne ( nenametljive ) ekipe u centru grada da svojim prisustvom, barem tu, odvracate od prekrsaja i nasilja?!
Potrbusili se i jesi vidio sta su smislili
shokantno...
Normalno da se zna koje, Borčak A iz Ilijaša....glupan zna da ima 100 kamera i konto bježat i to sudskoj.
@ZDK nije on ali nema veze Te papke na motorima treba utjerat u suru oca im hebem
Ko zna mozda i nije to bilo slucajno!?
Najbolji je dio: tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka fizičkog osiguravanja zgrade Tužilaštva KS. Sto hoce reci setkao se lik po ulici.
ispade da radi neki zayeban poso
Pa imate na toj zgradi najmanje 20 kamera.... i to u oba pravca.
Nadam se da ga nije potkovo.
To je bila opomena mensečini 😂
I sta sad?