Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E \"intelektualci\", vaš nivo komunikacije samo potvrđuje ono što sam o ljudima kao vi, vama i ovom vašem \"intelektualcu\" koji je pomeo asfalt ispred AVAZA, naspiao. Istina vas pboli, a to je da ste skupina kretenoida sa skupnim IQ nižim od današnje temperature izražene u *C. I ovaj vaš haver je bio \"močan\", \"jak\", \"ono pravo zajeban\", pa ga sastrugaše sa asfalta. Ugledajte se na njega, pa i vi pungas.com do prve bandere. Samo to radite u ranim jutarnjim satima da ne ubijete nekog nevinog.
Ja kolko riječi zbog potencijalnog ubice i osvjedočenog samoubice. Ubi se i posta popularan.
sta se kurcite picke evo ja i Begici cemo vas karati a vi pitajte imal jos, kake fontane dodzite svi na kovace da vas karamooooooo!!!!!!
ZA Dofu I Fudo B I JOS JEDNOM JEBEM VAM SVE MRTVO I ZIVO, SVE RODJENO I NERODJENO PICKURINE JEDNE... PISETE O NEKOM A POJMA NEMATE....PICKURINE
DOFU TI SI KLASICNI PRIMJER PICKICE ,MATER TI JEBEM NA KULTURNOM NIVOU KAKO TI VOLIS IDI SVOJOJ MAMCI NEKA TI DA MALO SISE TU SI NA SVOM TERENU PEDERCICU OGAVNI!!!
@Fudo B JEBEM LI TI MAMICU RETARDIRANI GADE ,PICKURINO JEDNA KRIJES SE OVDJE I SERES !!!
E kretenu, koji pozivaš na fizički obračun, kako ne shvataš. To sigurno nije njegov nivo komunikacije. Taj vaš primitivni nivo komniciranja \"šta je pi*ko ne smiješ\" samo pokazuje koliki ste primati. Njegove posljedice je osjetio i vaš prijatelj koji \"je smio voziti 150km/h\". To što ga jučer kupili metlicom sa asfalta samo pokazuje koliko je bio u pravu.
Mentalitet čopora na djelu
Jak si Dofu na rijecima,jos ce se vidit koliko si stvarno jak ;) Pa bolan sta mislis da ja neznam admine na sa-x ;) dosta price Dofu,nek pesnice rade keba ;) Pazljivo vozi ;)
Pun mi je kurac frusriranih, iskompleksiranih primitivaca koji voze 150 kroz grad i prolaze kroz crveno. Jedan manje, grad je malo sigurniji
Dofu, jarane nemože naći preko aj pi adrese. Njega može naći negdje na stranicama Avaza u rubrici CRNA HRONIKA i SJEĆANJE.
Cuj ga majmuncica , culo ono za \"aj pi adresu\" , de tako ti ovog jarana sa motora , nadji me preko IP adrese pa mi dodji na poso da pravis hrsum, hajd bas da vidim kako ti to zajebano preko aj pi adrese hakujes , pravi si ekspert za kompjutere al u kurcu!!! Trazi jadnik on nesto preko IP adrese, idi bolan ubij se , udri glavom od zid prije nego sto lupiš glupost. I nemoj kasniti veceras !! Bio bih razocaran od onolike price o saketanju da ne dodjes i da izmisljas neke razloge tu.
Ljudi kada biste samo bili svjesni svoje gluposti,svog primitivizma i svoje ogranicenosti nikada vise ne biste ostavljali komentare na forumu..nismo tu da branimo,sudimo,kritikujemo,povrh svega da psujemo,samo dokazujemo(nazalost) kakav smo narod..Ali eto ako nista,nadam se da ce ovo svima biti dobra lekcija pa i nasoj divnoj vlasti i zakonu..jer zbog njih,njima slicnih,i zbog onih koji misle da mogu sve sto zele,da nema niko iznad njih,nam se desavaju ove strahote svaki dan..
Ovi se samo ekspresionirano znaju izrazit. Ljudi, fizički obračun ostavite za vaš nivo komunikacije. Ja sam ipak čovjek koji se zna izraziti riječima, a vi ako ne znate, bujrun, pravac Trebević, sjekire i toljage u ruke pa \"diskutirajte\" dok se boje ne rastoče. A koliko je Zizo bio pametan i \"dobar student\" pokazuje da je poznavaozakone fizike. Toliko ih je dobro poznavao da je tražio rupe u njima
Dont be sikirli Dofu be hairli,pozuri sa posla kuci do zene i djece da ih poljubis ;) vidimo se ispred fontane.Nemoj da te sutra trazim preko IP adrese majke ti,dzaba na poslu belaj da ti pravim ;)