Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispostavilo se da je sin lokalnog poduzetnika koji ima vulkanizersku radnju :)
Kazna bi mu trebala bizi jednosatni "razgovor" sa ostecenima u prostoriji 2x2 bez nadzora, a osteceni sa sobom mogu da ponesu i toplomjer (pendrek) kao pokazni instrument da bi mu lakse objsnili zasto nevalja to sto je radio...
novi hobi "skupljanje kapica"
Ma kakav zatvor, ovaj je zreo za ludaru. Ovakvo nesto moze samo bolestan covjek radit.
cudnog hobija :D
Neki lokalni vulkanizer jebiga tesko se zivi
CIko imao nesto protiv marke Peugeot... Mora da ga je zeznuo I ostavio negdije na putu...
bolje da je busio kondome, bilo bi nas više.
Da li je on izbusio kakvom bekriji gume sad bi bio u bolnici, a ne u pritvoru ........
naplatiti mu štetu ili oduzeti imovinu u toj vrijednosti
Je li i ovaj od ranije poznat policiji?
E ovaj ima da naj..ebe... tuzilastvo je odlucilo da puste trojicu: narko dilera, silovatelja I ubicu na slobodu kako se obezbjedilo mjesto u zatvoru i da se nebi desilo da se ovaj kriminalac opet nadje na slobodi! :) :)
Koji je to retard krenes ujutru na posao, neku u bolnicu neko da odveze djecu u skolu/vrtic i niz drugih aktivnosti i vidis probusene gume, da li ce biti kaznjen ikako to je pitanje
Garant maradona,zato ga je onaj frajer I napo!
Evo ga EugenKvaternik. Uhapsili ga. Ako ti ej izbušio gume tuži ga a dodaj da su bile sa šahovnicom kako bi dodao i nacionalnu bol i dr. konstitutivna sra..nja. Isto važi i za mog Antu koji vrlja po Klix-u. Nismo mi đaba majorizirani - ni voziti nam se ne daju.