Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Romobil i "kamikaza na putu" nista cudno...
jetta nije marka dragi klixovci jos niste naucili
@potasto nije ni marka a nije ni motor vec skuter
problem su djikani koji ne poštuju prvenstvo prolaza , meni neki dan lik svira kao sto nisam pozurio i oduze prvenstvo prolaza ovima sto idu pravo ja ja motam u lijevu, još kad sam mu mahno rukom jel dobar kao najuti se :D
Onaj ko vozi motor ima velike sanse da gleda travu odozdo.
@PIPUN2 pored opste nekulture u saobracaju ni pjesaci nisu sigurni a kamo li motoristi
@Gorstak Da da, niko nije siguran svi negdje srljaju, svi rade neke gluposti, a kada se desi neki nesretan slucaj uvijek traze gresku u drugima.
Uobičajeno su sezonu započeli ovi bolidi na dvotočkašima ... ???
Ne nego je raskrsnica prekomplikovana i već par dana semafori ne rade, bilo je očekivano da će se ovako nešto desiti
@nonameguy... Kako raskrižje može bit "prekomplikovano" nekome tko u prometu učestvuje s regularno položenim ispitim za vozača . . .???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)