Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja glupa naroda. pokradu im milijarde uniste buducnost niko ni prstom da mrdne. tamo neki ubaci loptu izmedju dvije stative i opsta revolucija. biju specijalce. zao mi je ljudi al vi ste jedan uspjesan eksperiment
ima li koja djevojka da bi spavala sa mnom. molim samo iskrene djevojke da mi odgovore. [email protected]
ipak je krivac drug JOSIP BROZ TITO što nije završio sa fašizmom, a imao je priliku na BLAJBURGU 1945 G
jadni vi i vasi jadni komentari,sve se svodi na to tko je musliman,hrvat,srbin,eh dok je vas takvih nasa \"liga\" moze do p.i.c.k.e m.a.t.e.r.i.n.e i nazad ;)
ja sam za balkansku ligu.. ljepo da ubace Zvezdu + PArtizan, Dinamo + HAjduk, neke slepce iz Slovenije, onu siptarsku ekipu iz Makedonije, pa nek se ljepo rokaju cijelu sezonu.. ziveo fudbal u EX-YU...
Za Velez su svi Hercegovci navijali , a sad ga tkz.Bosnjaci prisvojili za sebe , a da budemo jasni Velez je davno umro , klub za koji sam i ja navijao , ovo sto zovu Velez iz Vrapcica to je sou Nadrealista svaki put kad ih gledam umirem od smjeha . Koji ste vi Klocevi , jbes nas fudbal , navijaj za Barcelonu i Rael .
Sve je ovo politika. Prvo u Banja Luci a sinoć u Mostaru. Nastavak Karađorđeva odnosno dogovora Dodik-Čović o deranju Bosne i Herceegovine.
i sta sad dvije utakmice kazne i 5000km i opet isto . prijedlog ako iko cita od ovlastenih osoba kazna 10 tamica bez gledalaca , od 100000 do 200000 km ne samo sad nego ubuduce za sve pa dok se neodere po dzepu nece se proc gluposti
Ovo je jedna velika sramota za policiju, utakmica visokog rizika,kako kazu pripremili se jos predhodni dan heheheh, a sta bi bilo da se nisu pripremili? jel se ovako organizuje utakmica? Jos ih nije stit izjavit policija stavila stanje pod kontrolu e ba nidje veze.. Al fakat tuzno i zalosno! Molim vas dodjite i u Sarajevo obezbjedjujte utakmice visokog rizika.
boys will be boys:D nek se mlate..ne vidim u cemu je problem, pa mlate se svi navijaci u cijelom svijetu bez obzira na porijeklo,,bitne su samo boje kluba...to ce razumjet istinski navijaci jedino ovoj djeci ne treba da mjesaju nacionalizam u cijelu pricu, jer im to ne stoji...i da, nek malo pogledaju kako se to radi u svijetu...dogovori se fajt, odrede pravila i udri mujooo:D ovako ispadaju smijesni:P
Ustaschama KRIVO sto ih u svemu deremo - kosarka, fudbal. Naviknite se ustasche - Bosnjo ce da vas majorizira od nadalje pa ubuduce.
bosanci jeb.ite ove kur.vate u svakom smislu.. Jer oni samo znaju zabijati noz u ledja.
ja ban krvas osudjujem portal sarajevo x zbog sirenja medjuetnicke i medjunacionalne mrznje i svakog drugog oblika netrepeljivosti i sovinizma.. Saljem dubrovcanima ovu svoju poruku u staklenoj boci. Hvala..
OVO JE BOSNA OVO JE BOSNA
Razlika izmedju Hercegovaca s lijeve i desne strane Neretve vam je isto kao kad septicku jamu podijelis na dvoje.
Ma j.e.b.e.m vam vase hris*canstvo koje vam sluzi jednim i drugima da uz*imate zi*vote i ze*mlju Bo*snjaka.!!!!!!
Nas.tavak je ge*nocida nad Bos*anskim mus*limanima....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!