Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prijevodu klošarijada. Kakvi roditelji takva i djeca, bez grama pameti i kulture. Sve redom kaznit po džepu, i roditelje i tu zatupljenu balavurdiju!
Pod istim krovom saobraćaja i prometna škola!!! Ovdje bi i budala pomahnitala!!! Više bih volio da su se potukli zbog Reala i Barce nego zbog Veleža i Zrinjskog!!!
Pobila se saobracajna sa prometnom skolom 🤣 kakav nostradamus nadrealisiti su tito
a bože sačuvaj ove zaostalosti.dvije škole pod jednim krovom.šta vi roditelji radite .zašto se ne pobunite i kažete da hoćete da sva djeca idu zajedno kao nekad.šta će da bude od te vaše djece.
Mora da se izbori blize
Ne zna se sta je gore, portal koji ovo prenosi ili komentari?!
Ne valja kad je omladina na playstaion i ne valja kad su fizički aktivni na zraku. Pa gdje će šta će ?
skroz upravu ne valja im ni jedno ni drugo
Prvo svi se nadaju boljem a biće još gore mi smo bar rodeni u nekom zajedništvu a ova djeca u ovom " blagostanju" ..i bljuje mi se od vaših komentara niko da nikada osudi svoje svi blaženi o Ultrasima je sve receno a vaši blazeni napadoše u starom gradu ljude iz Srbije napadoše u sjevernom logoru prelazili autima na drugu stranu mlatili palili sudije u tunelu rušili tribine u Zenici itd itd tako to rade blaženi...I nemoj da neko sada kontrira jednako mišljenje o oboje
Vidimo kako je vase lazno zajednistvo rezultiralo. Za ostalo se slazem.
I vi se ovim hvalite što objavite tučnjava,niste ni vi klixu zanimljivi,a ni oni
Samo fašistička zaostala zatucana stoka uče djecu da mrze.
bas me cudi ovo za masinsku
Buduci inzinjeri Elektrotehnike 🤣
Sta je tu cudno? Jeli to za naslovnice klix.a?? Uvijek su se u masinskoj skolo djeca klala posle i prije nastave i sta je tu cudno??? De zovite soc.sluzbu,doktore,psihologe i pm.nije ni cudo sto su dj3ca sve veci i veci debili..vi od njih pravite debile!!!
Sta je ultrasi hocete opet da bjezite ko nedavno po autoputu.
Hajmoo u miiii Booog tee..
Necete vi niđe
vam svima mater pa tu su polaze i test za vozacki za sve ljude zeljne mira i suzivota. I kunete se da ce sportska dvorana na 100 metara odatle funkcionisat?
Kakve Veze ima dvorana sa ovim slučajem pa Mepas je odavde 100 metara. I zgrada EPHZHB 150. Ne kontam ti poveznicu
Gazi uzp-ovce!!!