Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto u istom danu i u Tuzli i u Kaknju poginuli motociklisti, ljudi oprezno vozite, nemojte se igrati sa svojim i tudjim zivotom.
Naši putevi nisu za motora.Dok BiH ne izgradi mrežu autoputeva,motore zakonom zabraniti.Ja drugog lijeka ne vidim,a nešto se mijenjati mora.Previše mladosti nam gine.
@NightBird Pravi motoristi izbjegavaju autoputeve zato sto grozno dosadni za voznju!
ne zalim vozace motora, jer svako ko se odluci na motor preuzima rizik, pogotovo ako vozi nenormalo.
Odobravam i podrzavam prave motoriste koji uzivaju u voznjama i putovanjima, druze se u klubovima ali ova stoka koja jurca i divlja dizuci buku svaki dan i terorisuci gradjane dok policija ne reaguje apsolutno mi nije zao kada se razvale