Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majku vam bolesnu usta sve vas treba podavit "mangupe"
Da mi ova face dode u ruke, ugro bi mu glavu u solju prvo da ga okupan temeljito.
Imate na FB stranici Pokret Levijatan klipove i dodatne informacije o ovim sektasima
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zasto inicijali?Bolesnik se zove EMIN MUSTAFIC.Svi treba to da znaju.Psic nije prezivio.Uginuo je.Djubre bolesno ga je drzalo da visi iznad balkona i htio ga je baciti.Smece je visestruki povratnik u zlocinima odavno poznat policiji.Uvijek ga puste .Nista ne rade.Poznat je po terorisanju okolnog stanovnistva i zivotinja.Da su ljudi pametni uzeli bi motike i od njega napravili invalida da pozeli da je umro.Ja bi mu presudila da je moj pas u pitanju.
atina@,,pas je ziv,,ovo je profil vlasnika mozete vidjeti info https://facebook.com/fahret.duric
Kako se to ljepo rijesavalo u Titino doba. Ehhh
To se samo rijesava " VJESANJEM" a prije toga istuci dok propisa krv
Vidi mu bolesne face nisu mu sve fosne u glavi
EMIN MUSTAFIC-PINKY I ALEN MUJKIC GANDI DOBRO ZAPAMTITE TO SU TA DVOJICA NARKOMANA
Pogledajte joj podatke na FB i vidjecete o kojim se olosima radi
Treba takve stvari pod hitno sankcionirati i obojicu osuditi na robiju
Halo sad si frajer ako si napusen nadrogiran ono kao zajeban. Droga je najvece zlo. Odma u startu cim prvu smota zatvorit da mu druga nebi pala napamet.
Intelektualci
kao prvo inicijali ZASTO punoljetan je , nek se zna ko je retard a sve ima veci od veceg i mangup i budala pa kad i gdje god da ga neko sretne i prepozna a naletice kad tad nace se neko ko ce mu se majke naj... slika i puno ime i prezime ovih retarda ...objavili ste sliku ime i prezime covjeka koji je zbog metra drva haman pa lincovan e pa prikazite i ove nakaze
Bravo a pljuc za autore članka. Lako se nad bespomoćnim iživljavati.
Totalni psiho
i ovo mladić? Pa ovo je kretenčina nevidjena, rak on dobio dabogda !!!!!!!!!!!!!!!!
Jbo bas E. M Nije maloljetan narkoman napisite pino ime i prezime Emin Mustafic iz Miladija Narkomancina teska i u djetinstvu je kreten i narkoman bio
U zatvor dozivotno, sprjeciti razmnozavanje ovakve bagre!
Fuj gadovi bolesni
Objesit ih pod hitno