Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sa devojkom koja je povredjena?
Majka mu stara, zar se mora brzo voziti!? Porodici poginulog, sućut. Što se tiče Klixa, bilo bi lijepo da zaključaju komentare. Neko od rodbine može ovo čitati.
Uskrs ,Alkohol,i neiskustvo, zalosno mladici ,skoro djeca,
Tuga teška, mladi životi, jeftino auto, samo da ide. Kad kupujete auta, gledajte prvo sigurnost, opremu i rezultate NCAP testova, pa onda sve ostalo. Važnije izvući živu glavu nego 20 "konja" više.
Ljudi ovo se otelo kontroli, niko ne brine za nikog... infrastruktura u otisla u gehajzz, roditelji pustili djecu i ne brinu ni gdje su ni sta rade, omladina misli da je popila svu pamet i to sve sa interneta....da ne nabrajam dalje al nije dobro nikako :(
ovaj nije sletio sa ceste, nego sa mjeseca ako je ovo stvarna slika auta