Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon sest mjeseci da ga posalju da zivi kod tetke Hamide.
Provesti istragu kako je takva osoba bila na slobodi
Kakvo ljecenje- tu ne postoji izljecenje;o Boze gluposti
dobar razlog moras imati da ubijes majku
I ja bih ga poslao na liječenje - elektrošokovima, a žice povezane za damu.
Lijecenje??? Uozbiljite se i pare preusmjerite kakvom bolesnom djetetu, ovaj nek se oklizne na koru od banane
Mogli ste napisati da ju je udario sjekirom u glavu više puta i to je to. Nema potrebe toliko detaljno opisivati povrede. Eto mi mislili da je samo ogrebotina u pitanju.
Handzarska posla.
@gooUser1564680069 kako ti handžarovci odrade takve kao ti
I ja sam lud definitivno,salji te me na Havaje...
I ja imam šizofreniju i asocijalan sam. Ali ne prihvatam liječenje. Tamo nas vežu, guraju tablete, i kažu moraš čitav život lijekove piti. Koja je svrha piti čitav život lijekove? Dobro, sva sreća nemam halucinacije. Samo katatoniju (ukočen godinama, teško se pomjeriti), ne osjetim neke osjećaje, bojim se sviju i svega, tužan sam, mrzim sviju, planiram da se obogatim (grandiozne misli) tako što bunker napravim pa svoju državu unutra...
bas ce ga izlijeciti za sest mjeseci.
Objesit javno na Marijinom Dvoru sa direktnim Tv prenosom.