Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žao mi je i njega i njegovih roditelja... ali voziti toliko brzo na ovakvim našim cestama i još možda alkoholisan može samo debil koga briga i za koga drugog. kažem žalosno je, ali je i sretna okolnost da nije bilo još učesnika u saobraćaju.
Gledajuci slike isao je brze od zivota. RIP
Potporni zid inace od ranije poznat policiji. R.I.P. brate - kakav god si bio Allah ti se smilovao.
PA TI RECI DA JE BUDALA ONAJ STO SE PREDRZAJE ZNAKOVA,,, STA RECI RAHMET DUSI,,
Neka je...
Vidim da maloumnici odmah pocinju sa minusima, pa da obrazlozim... Rekao sam, Neka je, iz razloga sto je, nasrecu, sam poginuo... Isto tako je moglo s njim biti troje-cetvero drugih ljudi... Mogao je udariti u neko drugo auto i ubiti neciju djecu... Sam pao, sam se ubio, doslovno... Tesko njegovim roditeljima, to je jedini belaj ovdje...
@Delavesta Iz aviona se vidi sabane da nikad nisi volan uzeo u ruke, a kamoli vozio. Milion je stvari koje se mogu desiti da ovako zavrsis i bez brze voznje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treba ti trenutak da nastradaš.