Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Add me na steamu dedo posto vidim da ga imas na svom ajfonu
Znaci djed je prno u šišu !
sta ce djedu telefon i novac? valjda je to trebao pokloniti unuku iz zadovoljstva. j.... tog djeda
do kad vise ti komentari srbi ,bosnjaci,hrvati , koji vam je k.. jel vi razmisljate o necemu drugom ili vam je zivotni smisao govoriti takvim jezikom... nevjerovatno...po cemu se razlikujete?? ni po cemu,razmisljanje i jezik mrznje vam je zajednicki..ne znam sta vas razdvaja...
Mene vise cude i brinu ovi komentari od samog clanka, gdje ima toliko mrznje da je to je*ena DRAMA. Moze li ijedan clanak bar koji nema veze sa nacijom i vjerom proci bez nacionalistickih pres*ravanja. A o pismenosti ovih sto ostavljaju komentare nema potrebe ni pricati..
Sačekao ga kad se ovaj vraćao iz škole
ohoohohhoohohooh zar i ovo ima aaaaahhahhahahah cuj djeda pljacka,a kako djedovi vole unucad daj zatrazio djed bi mu dao.Aj boljeg entiteta sta se desava? sigorno oto mobitel da glasa na klixu za cvijana na anketi za clana porijesenka.
To Srbende samo se mnalvite!