Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamolio bi klix da se malo srede sa računicom jer 1999 ne može imati 19 godina. a porodici sabura ❤️
Davno prestadoh komentarisati ovaj portal, kako se ne bih nervirala... Uvijek moderatori ostave upaljene komentare na skakljivim postovima, takodjer i postovima gdje je neko preminuo - kao da zele da se nasladjuju i da se ljudi prepiru oko gluposti, a samo je jedno istina i bitno: da Allah dragi da sabura porodicama, i spokoj i rahatluk dusi pokojnika.... Amin! Zlu uvijek dobrim odgovoriti, jer je to ustvari biti jak i dobar covjek!
Mlad zivot, tuga
Svaki dan ginu ljudi, manite se corava posla po Klixu
Klix = govna
ja sa 15 godina igro' klikera viš' kuće 😂. Svaka čast Lana ponosni smo ❤️
Zasto da se zabrani komentarisanje?To vam je sloboda govora.Onaj ko se nasladjuje i pise ruzne komentare govori sve o sebi.
Da slažem se, bilo bi priželjno da se komentari isključe na ovakvim tužnim i srceparajućim postovima. Uvijek će se naći neki maloumnik sa kompleksima da komentariše
Tužno, pokoj mu duši...
Samo dva?
Kao prvo porodici sabur a kao drugo koja je svrha ovakvog teksta sa otvorenim komentarima? Novinar da li bi tako objavio tekst da ti je brat u pitanju i ostavio komentare? FUJ
99 godište 22 godine.
19 godina? Jeste sigurni?
A jbte pa ovo kao filmski scenario bože sačuvaj grehota
Nikad se ne zna gdje je kome sudjeno
Anada uan bajts d dast
jor mada bajts maj bals