Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iako sam iz federacije zelim mu brz oporavak i neka mu ovo bude jedna velika skola,inace sam misljenja da bi trebalo ovog Miroslava kazniti.Cuj nekoliko puta upozoravan pa sto mu niste zabranili skijanje Miroslave glupsone jedan moglo je necije dijete poginuti
ja mislio Ratko Mladić....
Mali da je Klamer.
neka je vala, treba mu glavu s ramena skinuti... a ako je već bio upozoravan, trebalo mu je fino oduzeti kartu i zabraniti dalje skijanje. tako bi se postupilo u svakom normalnom skijalištu. ipak ovdje je riječ o jahorini, tako da razumijem :)
glup si ko noc...vole zar ne mozes ni o cemu drugom da mislis cak i u ovakvim situacijama :(
mora da nije bila srpkinja, pa je ne spominju...
drago mi je da djevojci nije bilo nista