Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ti je odana i vjerna djevojka .... ' ??? Odmah ona policajcu za vrat što legitimira njenog dečka, da ga je slučajno " odalamio ", ona bi njega torbicom .... Ovakve ženit treba ....
Blago nama sa ovakvom omladinom.
"Frajer" iz Mrkonjic Grada pravi frku po Banjaluci :-) The times they are a changin'
Eh ovo je pametno sto je djevojka odbila alkotest, jer sad ce dobit kaznu za samo onoliko koliko je zakonom predvidjeno, tj. najmanja dozvoljena količina alkohola u krvi. A momak se definitivno zeznuo, uz kaznu za alkohol dobice i tužbu za napad, i žena ispade pametnija opet. A sto se tiče ovog napada direktno, bas me ne zanima previše, jer policija današnja nista ne poduzima protiv kriminala i narodu sekunda fali da napadne.
boni and klajd
UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE STAKLENIH BOCA PROTIV TARIGUZMANA: Ako odlučite da srpskog policajca udarite bocom u glavu, imajte na umu da je prazna mnogo efikasnija (teže pukne, pa se onda energija loma prenosi na lubanju, koja onda lakše pukne.
Ali mnogo je bolje ako ste u mogućnosti da raketnim bacačem gađate motorno vozilo sa najčešće dva tariguzana.
Bubo draga, šta se s tobom dešava ... ? ? ? Pomoć potraži - h i t n o je ... ! ! !
joj vise ovo m.b. ...b.b. .... ako ne msile pisat imena sto ce mi i ovi incijali
Zato ja i ne pijem...