Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza Celik, pulen Fikreta Prevljaka.
Ovo je onaj što traži Konakovićevu ostavku jer je kao Dino prokockao povjerenje stranke? E neka im je Mirza Čelik opravdao povjerenje...
Vlasnik Stepa je BNT-TECH d.o.o. sa 100%, postao vlasnik preuzimanjem???? Vlasnici BNT-TECH Hajrić Midhat 400 KM, Karić Tarik 800 KM, Laličić Alem 800 KM ?? Karić Tarik Juni 2011.- do danas - Društvo za upravljanje investicionim fondovima Naprijed invest doo Sarajevo - Direktor društva 100% vlasnik Naprijed Investa je EMRA CONSULTING d.o.o sa 1.000.000 KM !! A 100% vlasnik EMRA CONSULTING d.o.o je Rejhan KUBAT sa 72.000 KM !! Ko u čitanci za I razred !!!
sda hobotnica...cosa nostra na aparatima
pa lijepo sam ja pisao ovdje da je svojoj firmi nabacio posao od 500.000 KM samo od prošlih izbora. ćaća mu je donirao 50.000 za sda kampanju
SDA vno-go,to mu je očeva firma,pravi se lud da nezna ništa.
Dobro je čo'ek rekao , ja sam davno promijenio sudsku registraciju i nisam odgovorna osoba te ne radim tamo odavno, ( sličan onome Ramljaku u Hrvatskoj ). I on izmuzao pare pa dao ostavku.
...i tamam kad dodje do vrhunca istrage, bit ce sa nekim malim kaznama tipa uslovna, usutkani jer ce inace isplivati prvi saf SDA...
Navedite imena firmi , pozicije osumnjičenihm u firmama. Vezu ovih firmi ( za nove generacije konekciju ) sa SDA ne treba pojašnjavati ali temeljno u pitanju je čisti materijalni interes pojedinca, grupe , UZP ili halke a sve se dešava na ''minderima''. LAPO-LAPO , IMT , TEN PERCENT itd.
Eto vidiš ja slano prolazim od Hadžića na Ilidžu i stalno pitam koja je ovo firma ( za telefone ) koja ima 'voliku mehanizaciju. I niko neće da mi kaže. Samo kažu to su se oni fiktivno odvojili da mogu biti podugovorači.
pa sad da ga imaju su cim prat imaju, zato su uzeli tuzlansku ditu..pajel..
Mi iz SDA smo džematile pljačkaši i nesposobni uhljebi. Selam Asim
Sve goli lopov,pa sta se desava.Ptice na grani vise znaju