Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nastavnik a ministar MUP-a, niđe veze.
more ako je nastavnik matematike, ili je možda nastavnik domaćinstva?
Jos da znate kakav je bio nastavnik, a prije svega "covjek".....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trebao je zgužvat. Lik od škole ima samo završen samo veliki odmor a sad ministar MUP - a. Zavidovići su grad koji je dao poslanike/političare..Šefik Džaferović, Nedžad Polić, Karajbić, dr.Brčić, dr.Muhić, dr. Adnan Jupić a općina je kolaps, grad bijede i siromaštva.
Svaka cast, dobro zapazanje.. s razlogom postavljam pitanje(sebi) - kakvi ljudi zive ovdje? Da li je istina da lokalni klan privrednika i mešetara drži grad u obruču.. ili je to nseposobnost domacih politicara da pokrenu stvari naprijed.
Prvenstveno bi trebalo ispitati kako je taj covjek tj. Rifat dospio na mjesto ministra unutrasnjih poslova, pa tek onda krenuti po sici, zasto nemoze strucno edukovane osobe biti zaposlene a ne po babi i stricu, joj Bosno joj Bosanski narode al smo dozvolili da nas hebu i da nam rade sto i kako hece...Trazim nacin da napustim ovu FAMOZNU BOSNU I HERCEGOVINU, molim sve one koji nesto znaju da pisu komentare na tu temu,,,,unaprijed zahvalan, moram pobjec iz BiH da mi djeca bolji zivot imaju
Sto ide u Robot ko mu je kriv.
http://www.zenicablog.com/zenica/crna-hronika/item/23740-nasilnik-napao-ministra-policije.html
Bas me zanima kako izgleda uvidjaj o verbalnom napadu,uvidjaj rekla-kazala
...pa najvjerovatnije ne zapošljava preko štele pa ljudima jbg krivooooooooooooooooooooooo.
E vala neka ga je bas napao.
Bože dragi, zar ovo ministar.
ima li neko ime napadaca?
cuj izvrsen uvidjaj,hahahahhah pa ne mogu da vjerujem,a neko dobije batine u bolnici zavrsi pa nema uvidjaja...e ja nam drzave i klinca...
svaki papak moze bit ovde ministar
apsurd drzava a mi ko ovce blejimo...kantonalni ministar, federalni ministar, ministar na nivou drzave + ministar iz RS-a znaci 4 ministra za jednu poziciju 4 plate, svaki ima po jednog ili dva savjetnika, po jedno auto dobro (audi) i tako svi ministri...gdje nama pare idu i gdje je nama pamet!!!!!!!!!!
Bravo za čovjeka. A da mu možda nije trebao da čestita na radu (tj neRadu). Bem ti i sistem i neobrazovane ljude u vladi tj sve u vladi,i sve ostalo. Verbalni napad :O Jao jao,sigurno nije mogao da spava od prijetnji.
Zasto Klix nije objavio vijest o pederskom vandalizmu pocinjenom nad Carevom Dzamijom? http://www.saff.ba/bih/993-pederi-ispisali-uvredljive-grafite-na-carevoj-dzamiji
Zato sto ih ne placa IZ BiH, vec strani pederski lobii.. klix je tu samo ohrabri i nahuska pedere da rade sta im bolesni umovi hoce.
Dobro je dok je verbalno.....!!!???
Jel dobro čovjek, da nije na intenzivnoj završio, ti verbalni napadi su najgori