Prijava zbog zloupotrebe položaja
0
Ministar i saradnici dijelili frizerskim salonima grantove
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE CISTA LAZ!!!!!!!!!!1
@Mrav na Zapadu, pa i u Francuskoj, vlasnici krupnog kapitala, a samim tim i politicari, koji uvijek rade samo za krupni kapital, imaju samo jedan strah. A to je strah od socijalnih nemira. Sve ce oni uciniti samo da socijalni nemiri se ne omasove. Kapitalisti ce se odreci i dobrog dijela profita u tom slucaju jer su svjesni da ako to ne ucine da gube sve. E kod nas se jos nije razvilo gradjansko drustvo koje jedino moze iznjedriti socijalne nemire. Zato nas i drze u torovima i zamlacuju nacionalizmom. Znaju nasi politicari sta rade. U suprotnom bi se oni proveli ko bosi po trnju kao i njihovi tajkuni koje kakvi.
http://www.youtube.com/watch?v=TbcqavhlV0A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ckbka8TnnvM&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=wuu5P538xcU&feature=player_embedded
očito Lukač kreće da radi,sad će pomesti frizerske salone
Kao što znamo, štrajkovi najčešće nisu naročito učinkoviti ... ali u civiliziranim pučanstvima ipak postoje izuzetno efikasne metode, kao na primjer: U zemlji Francuskoj, povremeno se uvećaju finansijske razlike između bogate manjine i siromašne većine ... a onda armija siromašnih građana obavi proceduru razbijanja ili spaljivanja putničkih automobila... ... e, onda se dogodi čarolija: Francuske vlasti nevjerojatno učinkovito realiziraju veliko umanjenje razlika između bogatih i siromašnih... ... moram priznati da mi nikada nije bila jasna ta FRANCUSKA METODA: MASOVNIM RAZBIJANJEM PUTNIČKIH AUTOMOBILA ( PAJSERIMA ILI KAMENICAMA ) ILI SPALJIVANJEM PUTNIČKIH AUTOMOBILA (FLAŠAMA BENZINA), IZUZETNO UČINKOVITO SE POSTIGNE PRAKTIČNA REALIZACIJA SMANJIVANJA RAZLIKA IZMEĐU BOGATIH I SIROMAŠNIH. ... U ČEMU JE VELIKA TAJNA ??? ZBOG ČEGA JE TA FRANCUSKA METODA ZAPRAVO NAJEFIKASNIJI NAČIN DA SE UMANJE RAZLIKE IZMEĐU BOGATIH I SIROMAŠNIH ???
... joj Hamo vidi mu glave, majke ti.... :-)))
vidi ti njemu one seljacke face, ministar
Drago mi je da je Hadzipasic riknuo cim je zavrsena privatizacija Energopetrola lik nije ni stigao potrositi ukradenu lovu dabogda tako i ostalim lopovima. Mada znam da nece . Nedzad Brankovic krao ko lud a sada drzi privatnu firmu (zaboravio kakvu) i zivi kao hadzija. Nek mi molim te neko objasni kako je ova zemlja odrziva kad ovakvi nadkreteni njome vladaju sa ovcama kao glasacima
Cabrilo je Srbin iz Cernice koji je bio veoma ugrozen od Hrvata i Bosnjaka. Ko je jamio-jamio!
Ma nismo mi .....mi smo ustvari ugrozeni......lazu oni iz Sarajeva !!!!!!! Ma nebi mi nikada.......Covica mi !!!!!
a lipo smo ga uredili :)
ZNA SE da je ovo jedna obična laž i nesmijete vijerovati ovim lažima.Mi iz HDZ-a nemamo običaj krasti i prati novac, to mogu samo oni koji nisu Hrvati i članovi HDZ-a. uzmite primjer iz Hrvatske sa Sanaderom, on niti je pravi Hrvat niti je bio ikada član HDZ-a a hoće da nam natovare i te laži.Drži mo se i dalje mi našega Dodika pravoga prijatelja pravih Hrvata.
KRA DE ZE