Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista novo. Citava RS je jedan veliki Zlocin. Samo u Srba ti je sto vise pobijes neduznih vise te Selo voli jer su oni Neandertali. U inat u Nato nek krepavaju.
Vise ratnih zlocinaca neg naseljenih mjesta u RS
neki Stanisic zvani Stanisa ne znam mu ime je udarao mog oca u zatvoru, u Doboju,pa eto ako neko slucajno zna gdje je taj zlikovac neka javi ili prijavi,nije samo mog oca udarao odvodio je ljude koji se nisu vracali,otimao imovinu i sl,cuo sam da je u Srbiji,ali to je rekla kazala
znas li puno ime i prezime
zar je trebalo 27 godina to su starci sada
Fakat ce na kraju ispasti da je svaki Dzikan genocidno pseto.
OVAKVIH NA HILJADE GMIZE PO TZV PC I SERBIJI, NEKI SA NOVIM INDENTITETOM A NEKI NE JER IH STITE
Ima li dana da neki pripadnik tzv. VRS ne bude optužen za ratni zločin. Pa i majmunu bi više bilo jasno o kakvim se neljudima radi, da ne generalizujem.
Na zapadu srbi peru sudje za Bosnjake, valjda arapski krscani znaju svoje mjesto medju Evropljanima :D
@VladikaNjegos djikane, ne laprdaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)