Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moguli ja imati top komentar ovdje?
@deman Eto i od mene, zbog iskrenosti xD
Malo im je sto su firme pokupovali za 1 KM, pa i od poreza zakidaju, ako je toliko bogat, ne znam sta mu to treba da se bruka zbog za njega neke sice. Ili mu ovo neko namjesta.
U jednom tekstu kazu milijarder, u drugom milioner, pa jbs mi mater ako ovi klixovci zaposljavaju ljude koji su zavrsili zurnalistiku, ovi ni osnovne skole nemaju izgleda, ili su i nju vanredno polagali, svaki tekst im je pun gresaka, i prosipaju se drama, i sve nesto neprovjereno, nezvanicno saznaju.
Ovaj firgos kao da je brat Sojicu https://images.app.goo.gl/adnamdsqSyce4Uv28
ne puštajte to napolje.ja bi barem tako.neka plati onim parama i očiste rijeke što su zagadili.onda mu oduzet pravo da ulazi u BiH ikad.isterat napolje.
mi jadni sve mislimo da nema više nigdje ništa ukrasti.a oni samo vade.
Nema te vi muda ni da im odredite 30 dana pritvora a kamoli tolike godine zatvora... neda to MITO... on je bog na Balkanu.
Cuj milioner pa da krade ..kad svi ti milioneri na "posten" i na da sve "pozrtvovan" rad moraju da kradu ...bad logicno..postenim radom malo ko je postao "milioner"...ovo ociti dokaz unistavajna i kradje drzave za koju sam se borio a nista dobio..tada 92 trebao sam glumiti logistiku iz EU..barem ako nista bio bi zdrav,prav,normaln a ovako kuku lele.
@Dendi111 A znas sta je najtuznije, vecina bi se opet borila za isto, tako bar kazu, nije kaze bitno to kakva je vlast, to je njihova zemlja, i oni bi se opet borili :D
Naplatit dugove i ispratit ga iz države. 100 km košta zatvorenik za jedan dsn.
Nema nijednu sliku gdje gleda pravo...sve se nešto osvrće, šmeka imal' gdje policije...haha
Ovo neka naučna fantastika? Nije nam dosta naših lopova,znači ima još nešto za ukrast.
Porez na dobit u BiH je 10%. To je poslje kipra najniza stopa poreza na dobit u Europi i sire. Dakle, netrebas puno sta muljati samo mojne biti na meti pojedincina.
Mital utal
Ovo meni smrdi na politicko sudjenje gdje je interes cash...neko ce dobit par miliona i bice pusten. Izvuko 21 miliona???? Koliko miljardi su izvucene iz drzavnih firmi kod nas? Evo sudite hdzu za aluminium