Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ih pustajte i pravite se humani dok vam ne pocnu upadati u kuce i ebu majku na hiljade kriminalaca iz maroka alzira tunisa iraka irana afganistana i raznih piizdi materina slobodno seta gradom
@p@pi A to su vasa braca po vjeri isli ste ratovati za njih sad cutite i grlite ih
@Kunai9 Dabogda ti došao pameti. Teško ali, Bog je jak.
Ja sam priglup čojek, pa bil mi ko objasnio: ja se uvučem u otaj Moroko bez vize, radne dozvole i sl, haman bi me namah sklepali drotovi, strpali u hapsanu i prvim avionom jal brodom nazad u Bosnu! Još sretan ako ne fasujem kakog degeneka! I sve po zakonu Moroka i međunarodne zajednice! Hiljadu Morokanaca se tako uvuče u Bosnu, a ja sam dužan da Hin hranim, oblačim, smjestim pod krovom itd! Đe ba tu logika i zakon?!
Sta dama radi sama na ulici.
jel se ti to PRCKO pitaš ,gdje sam ja to bio?
Onog trenutka kada su bošnjački vlastodršci, tipa Bakira Izetbegovića prešutno pristali da se migranti smjeste samo na teritiriji gdje su Bošnjaci, napravili su katastrofalan propust koji će proizvesti i katastrofalne posljedice! Nešto slično se desilo u ratu kada su u srednju Bosnu počeli dolaziti mudzahedini. Oni kao vojnici nisu bili potrebni i trebalo ihbodmah vratiti nazad, ali Alija Izetbegović je mislio drugačije!
Gdje su dokazi ?
Kazu Bakir i Zvizdić da migranti nisu opasnost i da to Dodik uveličava jer eto mrzi Bošnjake. Sad vam je valjda jasno??
A nas ste prozvali za državni udar kad smo ih na Ivanu zaustavili. Sad ih trpite kad nemate i glavi.
Država neš duradi!!! Neka, neka. Tražili ste da se pomogne 'migrantima, sad im pomozite. Kad krenu silovat žene i djevojčice, držite ih za noge i ruke da 'migrantima bude lakše. Ko traži vraga, taj ga i dobije.
Zorli musafiri!
Naoružajte se raja i ne dozvolite da vam stranci nastave dovoditi kriminalce iz Alžira, maroka, iraka itd. Ovo nisu izbjeglice. Ovo su kriminalci i klošari koji su pušteni iz zatvora s ciljem da naprave žešće sranje u BiH.
uopšte nije tačno da su to bili migranti, fino je rekla da ne zna ko je bio, naslov nema vezesa tekstom. Djeca iz doma na Pofalićima uveliko prave probleme, mogu biti i oni.
Hahahahahahah
STO STE TRAZILI TO STE I DOBILI. UZIVAJTE
Ja ne kradem što lopov ukrade, no poljupce od curice mlade!!!
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/12/01/zastupnica-britanskog-parlamenta-ovo-bi-svi-trebali-znati-un-ov-globalni-sporazum/
Samo bez panike Sejdo ima plan