Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio nedavno u Bihacu i gore bukvalno ima vise migranata u samom centru grada nego li samih biscana. Ako nema drzava rjesenje bar ih moze skloniti iz samog centra prelijepog grada.
Ovo je nista kolko ce ih tek doci.A slicno ovome u Bihacu veci gradovi zapadne evrope trpe vec 5 godina
@AbuRatko Pomozi i ti svojim muhadžerima, Ratku i Radovanu....bar za paket pelena.
njemacka izdala evropu i pogotovo BIH !! a erdogan ih salje kako bi prijetio EU
Nek se Krajišnici zahvale Hrvatskoj na domovnici i putovnici inače bi morali trpiti ovakvo stanje dovijeka.
Eto brace Muslimana... gamadi... sve u Vrbas ili Unu... ko prezivi pricace
Što prije deportovati u zemlje iz kojih su došli, pod uslovom da se to uopće može utvrditi? Imamo mi dovoljno i domaćih lopova samo nam još fale ovi uvozni! Sad je valjda jasno i najvećim njihovim braniocima, naročito onim koji su prvi pritekli u pomoć i koji su ih poredili sa našim izbjeglicama i kako su oni bili prihvaćeni u Evropi, da su to dvije sasvim različite stvari! Ovi meni ne liče toliko ni na ekonomske migrante koliko na delikvente!
Preuzimaju vlaški posao, zato ovako leleču i grde u komentarima
HALALITI BRACI
Halali :)
@Istovaranje5 OBECANO ISPUNJENO
Prošli petak sam bio u džamiji na džumi i nakon obavljenog namaza i dovljenja osjetio sam neku toplinu u tijelu i tu večer se desilo čudo i želim da to podijelim s vama. Naime kada sam zaspao po moju dušu je došao Džibrail i odveo je u Mekku. Tamo me neka svjetlost iznad Kabe odvela u svemir do Allahovog prijestolja. Allah nije bio tog trenutka tu, ali jeste bio Muhammed a.s. koji mi je rekao da mi Bošnjaci treba da glasamo za SDA da sačuvamo naš din i iman.....
Dobro to, al sto blatite ljude iz beljine istavljate njihovu sliku?
Navijaci FK Jedinstvo!!!
Gade mi se i na slici kad ih vidim
Nece ih u Sarajevu pa ih samo salju u Bihac a oni u Sarajevu uzimaju pare
Kažu da mnogo fini ljudi žive u Bihaću, žele da ostanu i da njihovi potomci budu pravi Bosanci!
Sve Libijci, zato se ja i radujem što Bakir sve više liči na Muamera.
Samo šalji Mektiću!
Neka su.. Hocete da im pomazete, "braca".. sad ih trpite...
@sdabot Budi miran!!