Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesu ih priveli, legitimisali i hoce li ih procesuirati? I ja smijesna pitanja postavljam, oni nisu iznad, oni su izvan zakona. Da te ubiju, opljackaju, siluju niko im nista ne moze. Invazija jos uvijek traje, doktora i inzinjera, akademika ce jos dugo biti tu.
Da to rade sa svakog migranta morali bi praviti nove zatvore, svakako su ovi prepuni
Da je ovoliko ljudi navalilo na Bosnu prije 200 ili 300 godina, to bi se kratko i jednostavno zvalo invazija. Ali, sad za to postoje fancy nazivi kojima nas evropljani kljukaju praveci od nas geto za smjestaj doticnih likova, a mi, budala do budale hvala bogu, zgrazavamo se nad postupcima drugih zemalja. Hiljaditi put ponavljam, nemas dokumente a hodas gradom...ides u zatvor i deportacija. Jedino rjesenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma mars iz drzave BiH vise!! Pa dokle vise ! I eto ono ce bas da ide u njemacku radit posteno
Treba im jebat mamu
"To mi je super, ali dalje nikad ne izlazim sama. Sve je puno Arapa, Turaka, izbjeglica koji su došli tamo, a ako si već došao tamo, zašto tražiš pomoć i ponašaš se kako se ponašaš. To je navečer kao zoološki vrt" ... reče cura na drugom članku, i proglasiše je fašistom...
U zatvor sa bagrom nek tucaju kamen dok ne nadoknade stetu
Pa niko da im se usprotivi isilovci bakerovi😂 kako ih ne gurnuse u vodu da se iko naso hrabar
To je odgovor SDA na vježbu policije RS na Jahorini .
Eto vam vasa braca po vjeri
Dat policiji dozvolu da otvori vatru na njih, niko nije iznad zakona!!!!!!!!
Nikom ništa jer im ne mogu izvršiti provjeru identiteta. Takva država pod nadzorom NGO. Pa jeste li vidjeli hajke u hrvatskim medijima na jadne policajce ni krive ni dužne...
Trebali bi mi kamenovati nadležne za njih, a kaže mi jedan što radi kao prevodilac da su naši potpisali nešto sa, EU da BiH primi 100.000 novih migranata, pa ne znam.
Neka, neka!
Džaba cijelo vrijeme govoriti i pisati da je za ovakve čobane šipka najbolji učitelj!!! što debljom udarat preko leđa pa neka mu ponovno padne na pamet " ako je ima " da ošteti tuđu imovinu!!! Bravo za našu vlast , samo ih puštajte da šetaju i vozikaju se po NAŠOJ državi
Mogu radit sta im je volja kad je drzava razvaljena..zecije hebaliste Hrvati su u pravu..mi smo ljigavci..
I ovo su kao migranti koji bježe od rata i neimaštine...jeste kako da ne ..
Niža primitivna rasa
Jo, a juce citam komentare o onoj nekoj Hrvatici u MMA, sto kritikuje NJemacku jer je puna Arapa i Turaka, pa svi navalili kako je ona fuj, a danas, svi ti isti komentatori drvlje i kamenje po migrantima u BiH. Stvarno su Bosanci za na ranu privit’, pa rak dobit’.