Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo Avaz objavljuje da se tuce najvise desavaju oko droge.Treba svjestan biti o kakvoj se bagri i ovisnicima radi.
@Muckalica I eto kakva smo mi država. Dođu likovi iz pizde materine i trguju drogom ovdje. Odakle im, kuda dolazi, ko im je dostavlja? Sigurno je ne nose u džepovima iz avganistana. Jedino logično objašnjenje da su i policija i vlast u toj priči.
@Muckalica Uskoro necemo imati mjesta u nasim bolnicama zbog te bagre,zasad je jos relativno mirno ali ono sta dolazi je katastrofa.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da li je neko vidio saljivdziju sa twitera ministra nesigurnosti Mektica zadnjih 3 dana kako je eskalirala situacija u Bosni sa migrantima ?
@BilinoPolje Sta ce se javljati, ionako ne moze nista uraditi. Drzava je dizajnirana tako da Ministar Sigurnosti nema nikakve ovlasti nad kantonalnim i entitetskim policijama, imaju oni svoje komesare i premijere. Pa za boga miloga, Ministarstvo Sigurnosti nije moglo izaci na kraj sa Opstinskim Vodovodom Velika Kladusa prosle godine. :)
@BilinoPolje ... pozovu ih u policiju da daju iskaz a niko nikoga ne razumije. 😂😂😂 ovi na arapskom a bošnje na srpskom ili hrvatskom jeziku.
Kod njih heroin za iftar spremaju.
Koji smo mi k... od države, k...od naroda, k... od policije, k... od pravosuđa i da ne nabrajam dalje! Nendertalci nam na pragu kolo vode. Najveći šljam planete divlja, pljačka, siluje, ubija, teroriše i bez ikakve konsekvence. Vrijeme je da se Bošnje, Šokci i Vlasi udruže jer ćemo ga u protivnom svi "popušiti"
Znaju li ovi garavi onu pjesmu..... Krešo hakija presudila mu čakija
sukobili se ajnstajn i tesla i nabo ga tesla nozom kae nes ti meni pricat smrade jedan svaBski, ja sam srbin bozji poslanik hehehehhe MA SAMO SE ROKAJTE BOLI VAS TUKI KAZE VLAST NEMOGU VAS OSUDIT AKO NEMATE DOKUMENATA HEHEHEH POZZ SVIJEMA
pozovu ih u policiju da daju iskaz a niko nikoga ne razumije. 😂😂😂 ovi na arapskom a bošnje na srpskom ili hrvatskom jeziku.
Nije niko drugi nego oni sami između sebe potukli se. Neće nikad naš čovjek napasti migranta šta ima od njega ništa.
Jučer u garaži Mercatora i Sarajevu njih nekoliko muškaraca se rasporedili i ne možeš kolica da isprazniš od njih hoće da ti uzmu kolica da bi uzeli marku iz njih.Prilično nezgodna situacija jer prilaze samo kada vide same ženske osobe da guraju kolica prema autu.Nigdje nisam vidjeo zaštitara i nije mi jasno zašto to dozvole u svom objektu.
Kazu isto u Neumu jedan izboden, stao na jeza.
@sapacha Mogao je na pastetu nedaj boze.
Zalosno je sta se radi sa ovim ljudima.
@moja_tetka - Tetkice, idi nakupi ih sebi i vodi kuci. :)
U bejogradu jean zboden.
i kad se ovaj dezerter vrati u svoju drzavu dobit ce potvrdu da je ranjen na borbenom zadatku...i eto ga rvi...
svašta ljudi sta je ovo
imena silovatelja, ubica, pljackasa kockastih glava, korumpirane VLASTELE ne objavljujete, a ime.malog covjeka koji je SE PRERACUNAO i imao nekakvu diplomu ste objavili.. na vas obraz novinari Bosne i Hercegovine.