Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu se nacuditi gnusnim komentarima, a ni nacinu na koji je clanak napisan.Ima li iko kakvo zensko bice u familiji, pa da moze da suosjeca?! Taman da se druzila s njima, nema niko pravo da je siluje. I to sto je prijavila silovanje, zahtijeva veca mu.da nego sto 90 % klixavaca ima.Da hoce ko vas silovati u te pogane jezicine,pa bih vas pitala da li je ona kriva i koga treba mlatiti u tom slucaju.Biste li svoju sestru ili kcer mlatili da se ne daj Boze to desi?! Kakvi smo i dobro nam je.
@Incel88 To znaci da imati momka ili muza, njemu daje za pravo da te siluje kad pozeli, jer se ti petljas s njim i trazis belaja? Da je to uradio njen sugradjanin, bi li isto tako rekao? Za takav cin nema opravdanja. Siluju se zene u burki, kako su one izazvale bilo koga? Primjer koji dajes... nemam rijeci.
@Fa'izah Uz duzno postovanje komentarima kao tvoj nije mjesto na klix-u. Komentar ti je pun razuma i zdravog razmisljanja☺
Aman ljudi, ne znate cijelu pricu, otkud vam pravo da napadate. Nigdje ne pise da li je do objekta otisla svojevoljno ili silom, da li im je pokusala pomoci na neki nacin pa zavrsila u takvoj situaciji. Nije potvrdjeno da ih je upoznala i samo tako odlucila da ide sa njima u nepoznatu kucu. Za silovanje nema opravdanja. Tacka. Gola zena da hoda ulicom niko nema pravo da je siluje, a vi ako trazite opravdanja zapitajte se malo sta je u vasoj glavi.
Isto tako nije dokazano da je silovana, kao ni da su išta uradili ovi koji u optuženi.
Iz pakistana u kojem ima sve slobode da ubija i siluje neistomisljenike, koji "uvrijede" islam, ono je krenulo put Evrope. Putem je zapelo u Bosni, bratskoj zemlji gdje isto ima puno muslimana pa se malo prijebalo. Islam religija mira i prosperiteta...
Tooo roki samo guzi
Sama je trazila da se upoznaju.Ko joj je kriv.A ovi jedva docekali da umoce
Vidi se da je neka kurvetina jer kaze ona je snjima otisla znaci dobrovoljno je negdje otisla pa kad je dobila po tamburi u napustenoj kuci, mislila drolja uzet ce sta para od migranata.
Same su ove huje krive kud idu ovoj stoci
Same su ove huje krive kud idu ovoj stoci
Jedini pravi zaštitnik Europskih vrijednosti je Viktor Orban
sve sto nije iz Srije ili neke druge zemlje ouhvacene ratom to treba deportovat isti dan
problem je sto nemaju papira i mnogi lazu odakle su
Neka mu otac, brat ili rodjak presude na licu mjesta i to po serijatu!
Sestre nam siluju, a mi komentarišemo. Zapitajte se
@ErikBerne Objasni
hahaha extra sad ispade da je je momak silovao,a ja sjedio u kladionici gdje prilazi Arap i govori radnici da je skupio novac i da je sutra krehne ona kaže vazi i sad pitanje ja dali je ovo istina jer znamo kako su danas djevojke postene
Poštenje i moral djevojaka je samo odraz poštenja i morala momaka.
100 pitanja za mladu gospodjicu prije nego se optuži mladić Kako i gdje ga je upoznala? Šta je radila taj dan, šetala, u kupovini? Kojim jezikom su komunicirali? Jeli joj se svidjo? Bišće nije toliko veliko da ima za nju nepoznatih objekata? Provjeriti dali je stvarno tako, jeli ranije dolazila tu i sa kim? Jesu li imali fizicke dodire prije silovanja? Tragovi na tijelu? Dali je imala prije seksualne odnose s nekim drugim? Itd...
Ma nemoj! Cak i ako ga je poznavala, bili drugovi, pricali na engleskom, , setala bas s njim, svidjao joj se i poljubio je-NEMA PRAVO DA JE SILUJE! Kakve to veze ima s prisiljavanje na seksualni odnos?! Kakvi su poremecaji s vama ljudima ovdje? Sta kad decko siluje svoju bivsu djevojku?! Nije li to silovanje jer su se poznavali?Nije ni cudo sto hiljade djevojaka i zena ne prijavljuje silovanje, jer ni od koga nema podrske i svi ce nju osuditi. Sovinisti svi odreda! Sramota!
Sama dala pa se pokajala a onda dolazi ono posle jebbanja nema kajanja
Sta ste se svi obrusili na jadne muslimane iz Pakistana , moraju i oni imati sex.S kim ce ako nece sa svojima.