Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pomozite migrantima, nevolja ih natjerala" je li i ovog nevolja natjerala da stariju ženu udara?
Selam alejkum brader imal sta za brader, brader gladan
Pa jel ima ona nena nekog u familiji, da nadje ovog narkomana i polomi mu obe one ruke.Pa jesmo postali pic_ke, nevjerovatno.Samo da se ne puca.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Narkomančina, on je migrirao iz avganistanskog horsa na lošiji hors.
Pa jel ima ona nena nekog u familiji, da nadje ovog narkomana i polomi mu obe one ruke.Pa jesmo postali pic_ke, nevjerovatno.Samo da se ne puca.
Ne treba generalizovati ovog olosa, sa vecinom ljudi, koji bjeze od rata, siromastva……..Svaki dan se u Bosni dogadjaju tuce i prebijanja, ali eto, posto je ovo uradio migrant, dize se sva FGR raja da laje na sve migrante.Olosa, i narkomana ima svugdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Covjek se bori za zivot svi bi vi to uradili da morate samo se pravite fini.
@gooUser1604582752 Slazem se absolutno, ovo je masovno mazanje očiju ko god tvrdi da ne bi isto postupio kao on.
Trebaliste ga ubiti a ne pustiti odbace nama migranti majku nisu nalazili na budala eto
sexy cin ... epilog pusten na slobodu i "prekrsajni nalog" ...hahahaha ... bolje je stanje u Burundiju nego u BiH
Ovakvi narkomani i teroristi i bivaju premlaćeni od hrvatske milicije. Kada ih hr milicajci uhvate postanu agresivni i često napadnu milicajce. E pošto im to nije ni Pakistan, ni Alžir, a bogami tamo im ne stoji ni bosanski milicioner Mujo dobiju takve batine da se, prostite us. eru u gaće. Vrate ih hr milicajci na tvorničke postavke. Još ih usput upoznaju i sa psima istreniranim za ovakve situacije
Ne pre.eravajte to je samo jedan od nekoliko hiljada, nisu svi isti kao i mi sto nismo, a sto se tice njega ne sumnjam da je ubrzo dobio svoje. Ipak je to Tuzla, nece mu ostat duzni Tuzlaci ne brinite
Da je moju majku opalio pesnicom,glavu bi mu odrubio....
znao bi ovaj brader za svaku promjenu vremena da je ova nena imala bar nekog od svojih........meni se gade...
Mrzim te ljude (životinje)
ovo je sexy turizam...pitajte Selmu
@BIMDDC200200 To misle da su vec u evropi njemackog gdje ima pravilno tuzilastvo koje bi ga adekvatno kaznili pa narod na security umjesto te ludzake..
Sta kaze Dzaferovic na to? Braca mu se otela kontroli izgleda...
Da li je platio taj nalog? Kao strancu, ne smije se pustiti dok ne plati kaznu. Ako nema platiti, onda ga deportovati.
Ma takve pogotovo poda se i dobro namlatiti, da nemoze lezati dva mjeseca, a kamoli sjediti...
Pa ljudi kako sad ih napadate a na vjesti o hr policiji ih branite .. Ne kontam nije mi nista jasno kako jucer jedno danas drugo
Ja opet pitam, imamo li mi istocnu granicu sa pripadajucim granicnim policajcima ili se ovi izletnici teleportiraju u Bosnu? Kako je usao, kuda, tko ga je pustio, za koliko para? Niko me ne moze ubjediti da HR policija moze zaustaviti ove silne migrante da iz Krajine i Posavine prelaze njima, a nasi ne mogu nadzirati Kanjon Drine i Tare. Ova baka ispred Binga sigurno nije majka nekog politicara.