Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Titanijum.....niko vas nije tjerao da dodjete....:-D
trip,toliko povrsno razmisljate da su vasi komantari jadni i glupi.ja koji zivim u dijaspori imam iskustvo da me prosle godine udari na vrelu bosne frajer,i to gdje je zabranjeno autima.sta sam trebo reci,prokleti sarajlija.naravno ne,jer to je kreten kojih ima na stotine u sarajevu.pa izadzi u 03h ujutru od c.vile do stupa i bar 5-6 auta ces vidjeti kako jure po 130km/H .policija to sve posmatra,jer mu nemoze nista.on ce sutra nazvati nekog rodzaka koji ce intervenisati u MUP i to sve zavrsi u korpi za smece.najbolnije je da sve to pogadza gradzane obicne.
Tornado sa,u potpunosti se slazem s tobom. Zivim u Zaima Sarca,dijete od 9 godina ne pustam uopce vani,ja ga vodim u skolu,sve zbog kamikaza za volanom. Nadam se da ce neko odgovarati. I pod hitno treba pisati peticiju za bezbjednost ove ulice.
prokleta dijaspora
u svom, na svom i po svom
Morao sam komentarisati ovaj članak jer sam nažalost vidio kako se sve to i dogodilo.Danas je postala svakodnevnica da vozači i usred bijela dana luduju i iživljavaju se po sarajevskim ulicama, molim Vas pitam se šta radi naš MUP nikad ih nema ili jednostavno samo okrenu glavu kao da se to njih ne tiče.Toliko se djece po tom trotoaru krece a znamo da se na početku ul. Zaima Šarca nalazi čak i osnovna škola i samim tim bi trebala biti malo veća kontrola sobraćaja naši policajci gledaju kako da zabidju tu ulicu.Sada da se vratim na nesretni dogadjaj koji se juče desio i usljed kojeg je nesretna naša sugradjanka ostala bez noge jer joj na licu mjesta amputirao kreten koji se nalazio za volanom pomenutog mercedesa, samo se na momenat čula škripa guma mora da je pijan bio jer je startovao kao da je na auto trci i izgubio kontrolu nad volanom i pokosio jadne pješake na trotoaru .Javljam se i želim takodje ljude koji posjećuju ovaj sajt da pokrenu peticiju kod nadležnih institucija da se ul. Zaima Šarca stavi pod većom policijskom kontrolom jer se u kasnim noćnim satima ne može spavati od škripe guma. Ako se nešto može spriječiti zašto to ne učiniti a ne čekati da se desi ovakva nesreća, pa molim vas ako nema policajaca da nadgledaju ovaj kvart onda postoje ležeći policajci koji neće dati pijanim i drogiranim vozačima da se iživljavaju nad nedužnim gradjanima našeg grada. Jako mi je žao da se dogodilo juče dvoma mladih ljudi koji su tek zakoračili u život a sada se mora navikavati na protezu, MOLIM VAS dajte sve da se postave ležeći policajci na početku kod osnovne škole Alija Nametak i na samom kraju jer ovo divljanje se ne može više trpjeti.Nadam se, da će se mnogi samnom složiti i da će podržati ovu incijativu, to očekejujem i od Vas iz Sarajevo-x najviše srdačan pozdrav,....