Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka dodju u krajinu ako imaju muda.
@aneks nek ti se sestra okupa..sacu ja
@trpač Zamo mi to koji smo bili u ratu i vidjeli kako su srbi "hrabri" u bliskoj borbi.Isto kao i ovi preko interneta
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Poslo pickousti pomoć dodi krmetu
Opet će u cirkus entitetu pod prefiksom srpski reći da nisu bili iz Srbije nego iz Somalije ,Bolivije itd...
Kladio bi se da to nisu beogrdjani, mislim starosjedioci, vec djikanska bagra koja se je u toku i poslije rata naselila u predgradje Beograda i tamo se raskotili. Sta moze djikan kad sljegne u grad, skole nema, a nema ni ovaca, goveda, krmadi, sume da krade za sta je jedino specijaliziran jedino sto mu preostaje je je da se osisa coskasto i pocme pljackati, zastrasivati, ubijati po navici iz rata.
Pa ko vjeruje više ovoga muslimanskom isprdku ... Idi bolan liži Bakiru guzicu
Takav profil četničke gamadi i sličnom taktikom je pokrenuo prošli rat! Zabrana ulaska i kazna minimalno 350 maraka. Sve konzumente nacističke ideologije kazniti za kaznom od 1000 eura minimalno.
Ovi su dosli osiguravati biracka mjesta u rs.Ako neko proba da glasa sa drugu stranku osim snsd odmah reaguju.Sve je to ronhil organizovo.
cujem tukli ljude i tjerali ih da glasaju za dodika
Kako Bakir netuce,nikako mi nije jasno.
Vikend cetnici...sve vec viđeno
Dođu vam se ku2čiti u vaš grad kao da ste kakvi beogradski kmetovi i njihove sluge.
djikani stisnite muda pa dodjite u federalni dio BH a pogotovo u Sarajevo pa prosetajte carsijom i pokusajte napraviti problem. Hahahaha sto bi se lijepo proveli 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hmmm ali to nije demokratija,Sarajevo je glavni grad cijele BiH,i tu su sve institucije,kako gradjani da izraze svoje negodovanje ako nemogu doci u glavni grad.Ako budemo branili to onda im priznajemo drzavu.
To su nakakave organizovane formacije koje su došle iz susjedne države da destabiliziraju situaciju zato ih preventivno nalinjajte i udarite zabranu ulaska 5 godina najmanje, normalno uz minimalnu kaznu od 350 maraka.
Gospodine Mektiču , bravo , samo hapsite bagru... Ovo je bio uspešan trening za iduču nedelju... Pozdrav
@vatikan2 Prihvaćam opasku , al i ti bi mogao da se nepoznatom ne obraćaš na pertu.... pozz
Ovi su ona ruka pomirenja Vucica sto se pruza preko Drine dok on nece da se mijesa u BiH, samo mu ovaj put neko ujede prstice
Interesantno kako ovi nisu ni teorristi ni kriminalci i otkud ovaj Mektic tu? Ova drzava nece moci ovako opstati sve dok nam Policija nije tu da brani drzavu od ovakvih incidenata
@aneks. U bjedu se promjenio👍
Srbi ulaze u posljednju fazu autodestruktivne psihodelije. Ima Boga!