Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jeste dase.........olosu jedni ! napasti zenu uz to jos i trudnu.......treba vas nalupati posteno
@bavarskidekolte u pravu si ...ali ovo je policija nije milicija
E ovo stvarno treba početi vješati!!!!
Ebem li vam majku sto vas je okotila takve, treba vas zaklat tim istim nozem
Lako je na zenu ,jos trudnu ...
Ko god je, da mi je babo ili tata treba mu ruke odrezati..
Ništa više nije sveto...pa ni novi život koji treba da dođe..zastrašujuće!
takvo nešto samo balija može uraditi
Ma samo ih Dobro nalemati...i nikakvi inicijali vec ime i prezime
Mahalci. Budale misle NY pa ih nece uhvatit. Jao kako ce ih izgazat jadni oni.
Zena je, navodno, nosila pazar iz kladionice...e sad, zamisli ti pijanog skutora koji drzi kladionice i nakon cijelog dana tipkanja bingo listica, "legalne" kradje para od sirotinje ona to nosi sa sobom i rizikuje jer je i to dio posla za 600 km. Napadaci su bolesni narkomani koje treba javno lincovati, ali ni vlasnik kladionice nije daleko.
@urban_cyclist Zamisli bratom može li i škutor naletiti i opljač kJ ati trudnicu. Neko iz mahale nije sigurno. Oderali bi ga
Ovo je jos jedan u nizu dokaza za sto brzu ispostavu neizbjeznog video nadzora a pogotovu u vecim gradovima. Nisu i mnogo razvinenije zemlje EU bas toliko naivne ali su dosta toga porile i jos uvijek pokrivaju sa video nadzorom pa se kod njih svaki problem rijesi za par sati.
Na potjernici napisati da imaju jačmer ispod oka 😂
@zmajcekSaUne i ti ko ovaj picvajz vama shega, zajebancija ovakav gnusan cin, da li bi ste se smijala da je neko vas u pitanju?
crkli da bog da