Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
melvid ranio samo jednog policajca, ovaj trojicu i samo 8 godina (mevlid 18)
SVAKA ČAST! SAMO DA NE BUDE POSLIJE DVIJE GODINE "ZBOG DOBROG VLADANJA" HAJMO KUĆI
@guja Eto da ti sad napišem u 2019 godini da je ista pobjegla sa dopusta :D I da se opet bavi kriminalom
Koji ste vi pacenici. Zena koja je izgubila muza u ratu jedan od bolji boraca u Tuzli i koja je ostala sa rodjeno bolesnim dijetetom na milost i nemilost a kako to nase vlasti se pobrinu za djecu sehida i sami znate sta joj je drugo preostalo nego boriti se na sve moguce nacine da lijeci to dijete.Ona je za mene veliki borac a to sto je pucala neka je sta ce oni zeni provaljivati na vrata u gluho doba kad sav svijet spava.Normalno zena iza sna nego sta ce vec pucat sta ona zna koje. Jaka je Mrga izdrzace ona i opet ko gospodja hodat gradom. A vi nemojte da o nekome pisete koga nepoznate samo culi pucala na policajce i odma nevalja a nepitate se dali ima i njihove greske. A ko nas narod ako se lijepo obuces k.u.r.v.a koli je dotira ako vozis dobro auto i lijepo zivis odma kriminalac i lopov.
PUSTITENAM MARGARINKUUU LOŠA ROBA U GRADU ŠEĆERUŠA JOJ ZAČEPIMISE GAN NI NAVUKO NISAM A KAMOLI SREDIJOSE HOĆEMO PRAVDUUUUUUUUUUUUUUUUUUU PRAVDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU........
svakako nije ni podobna da bude roditelj pihhhh
Seoske me jure kere i mangupi da se bijem. Nigde žbuna, ni bandere, nemam kuda da se skrijem. Sevaju u noći brice. Sustižu me psovke reske. Hoće da mi vide lice. Njihove sam dir`o ženske. joj, joj, joj, joj, joj, joj, Nigde mesta da se skrijem, ode meni glava. Srbijo, Srbijo, Što si tako mala? Žalim curo što prekidam. Džabe sada more suza. Iz tvog sela ja sad kidam. Sačme mi je puna guza.
Koji pacenici,pljujete po djevojkama od 20 et god. Zovete ih dronfulje, qrave ,pro*uknjace kakvi ste vi muskarci??? Palite se na ovu kob..tinu koja nije primjer nikom normalnom. Bas ste mi se zgadili,jeste jadni,niste ni svjesni,uzassss...
Joj, joj, joj, joj, joj, joj nigde mesta da se skrijem ode meni glava Srbijo,Srbijo sto si tako mala.....
Na jednom mjestu pronđite listu svih konkursa za posao objavljenih u BIH. jobba
Dobra pic.a starija sredjena n.guziio bi je
Ja da sem je branio ne bi dobila ni dana, ni dana!
Zanima me jesu li našli priliko pretresa šta su tražili ili nisu? Meni ko upadne tako u kuću kao provalnik, pružam otpor do zadnjeg metka! Poserem se na zakon, koji meni neda mira u vlastitoj kući!
a joj specijalaca ova ih zena ukokala,,, treba joj smanjiti na uvjetnu to su neki levati hahahaaa
ko je slatka policajka na slikama?
ne znam sto ,ali ona je meni skroz gotivna :D dok sam radio u jednom objektu gdje je ona cesto dolazila,uvijek sa nekom frizurom gdje se bas isticala,djelovala mi je skroz gotivno :D
ovo nije kazna, ovo je nagrada. ne isplati se biti dobar, najbolje je da mi svi budemo kriminalci. eto nje na slobodi za 6 mjeseci.
hjo face lopovske, musafa mi